Sudeakay Kayseri’de kadın Doğum doktoru olarak önerebileceğiniz doktor var mı bilgili tecrübeli olması önemli
Yazmelegi_ Sudeakay medical palace aynur malikova orda doğum yaptım sehir hastanesi ise Mustafa oğuz Yılmaz
Birbahargunu Sudeakay Huma Cahit Gözüakça çok seviyorum insanlığı doktorluğu disiplini on numara doktor 500 kusur bir şey muayene ücreti de tam hatırlayamadım
Sudeakay Yazmelegi_ muayene ücreti ne kadar bilginiz var mı bende system ve Tekden de doktor buldum birde dünyam iyi diyorlar ama bilemedim
ftmm38 27r1907 tüp bebek indirimini nasıl kullanıyorsunuz ki Semih hocada tüp bebek yaptirdm bende hamileyim kalp atışı için gideceğim
27r1907 ftmm38 bende semih hocada yaptırdım kalp atısından sonra kendisi doktor öneriyor memorialden orda devam ederseniz kasada belirtiyorsunuz tüp bebek indirimi diye yüzde 15 yada 20 arası indirimli oluyor bütün muayeneleriniz
ftmm38 27r1907 AA tamam ben bilmiyordum bu benim ikinci denemem ilk denemede kalp atışı olmadı bu sefer 5.gun embriyosu ama inşallah iyi olacak kalp atışını duyarsam
ftmm38 27r1907 amin inşallah çok teşekkür ederim evet gerçekten çok zor bir süreç siz kaç haftaliksiniz normal hayatınıza devam ediyor musunuz ben hala dinlenerek geçiriyorum 5+3 oldum ama bişey olur diye
27r1907 ftmm38 12 haftalık olana kadar ağır iş yapmadım bir yere uzanmadım dikkat ettim 12 den sonra normal hayata döndüm 20 haftalık olduk