busraaa10 Delidolu evet kuzum yakın buraya Bursa Mudanya merkezliymiş rabbim beterinden korusun uykudan fırladık ayy çok kötüydü
Hhilalali İstanbul Sultangazi deyim çok kötü ve uzun sürdü Hissettim .Rabbım beterinden korusun .Çocuğumu yataktan nasıl çektim nasıl kendimi dışarı attım Bilmiyorum
2lokummannesiii Delidolu Bandırma inanılmaz sallandı. Uykumdan uyandırdı o derece salladı ve aşırı korktum.
2lokummannesiii Pamuk kız beni uykumdan uyandırdı gardropumun sesleri kapı vurması yatak sarsıntısı anlatamam. Ödüm koptu. Oğlumda okulda aklıma o geldi direk.
Pamuk 2lokummannesiii Hastaneye gidecem dedim az daha uyuyim 15 dakika uyumusum Allah tarafından galiba.Yoksa çok etkilenirdim.
merylii_ Delidolu ben hissetmedim Mudanya-Gemlik denizinde olmuş 5.1 şiddet Allahtan hissetmedim daha eve giremezdim bugün
aminehumamoms Delidolu bende çanakkaleden çok hissettim uyuyodum o sırada gardrobun kapakları açalıp kapandı
Gamzeacis Bursadayım inanılmaz kötüydü telefonum yanımda değildi ilk bir başım dönüyor sandım sonra şiddetlendi Allahım beterinden korusun
Eslem2112 Delidolu gecmis olsun canım biz hissetmedik uzaktayiz ama Maraş depremini bizzat yaşadım ve kayıplar veren birisi olarak. Çok üzüldüm zor gercekten o psikoloji biz hep sallanıyoruz daha geçende sallandik