Esm27 Kızlar geçen haftaki doktorumdan başka bir doktora muayene oldum geçen hafta bebek bir gün ilerideydi. Bu gün gittim 5 gün geride gösterdi. Kalp atışı va çok şükür, gebelik kese de iyi gözüküyor dedi. Ama geçen haftaya göre geride öçtü. Geçen hafta doktor hemen bakıp söyledi ölçümleri bu baya bi baktı baktı baktı öyle söyledi. Onu da küçük söyledi. Sormak istediğim bu ölçümler doktordan doktora değişir mi? Lütfen yardımcı olun ya zaten doktor çok agresif geldi bana. Bazen de içimiz rahat gidiyoruz doktora orda içimize kuşku düşürüyorlar. Tecrübeli gebelerimiz, gebe yakınlarımız, annelerimiz lütfen yardımcı olun..
Nesfur41 Esm27 Merak etme cihazdan cihaza doktordan doktorada değişir 1 hafta ileri geri normal hiçbir şey olmaz
tugcesakzci Esm27 cihazdan cihaza da değişir o. İki haftalık ileri geri durumu normal karşılanır fakat zaten henüz küçük olduğundan doktor ileri veya geri yorumu yapamaz karın çevresi baş çevresi fl ölçümlerinin başlaması lazım ilerilik gerililik söz konusu olabilmesi için o da 16. Hafta gibi başlıyor. Crl bişey ifade etmez
Esm27 İki haftaya kadar geride olması sıkıntı değil biliyorum ama bir haftada geriye gitmesi ihtimalinden korktum doğrusu.
Esm27 Nesfur41 Normalde 11+2 ama ultrasonda 10+4 Ama geçen haftaki ve bu haftakini karşılaştırınca bebek hiç büyümemiş gözüküyor.
Nesfur41 Esm27 Geç döllenme olmuştur 1 hafta normal yani asıl ölçümler 20. Haftadan sonra önemli sen son adet tarihe göre baz almaya devam et yine
Nesfur41 Esm27 Benimde geç döllenme adete 3 gün kala yumurtlamışım hamile kalmışım 16 mart son adet tarihim ama 10 nisan sayıldı ( hamile kaldığım tarih yani ) şu anda 34 oldum 1 hafta ilerden bile gidiyor gelişimi şükür
Esm27 Geç döllenme değil benim. Durumum daha farklı. Bir önceki hafta tam gününden bir hafta ilerideyken, Bu gün tam gününden 5 gün geride. Yani geçen haftada bebek 74 günlüktü bu gün de 74 günlük.
tugcesakzci Esm27 öyledir merak etme henüz dediğim gibi ileri geri ölçümleri yapılamaz belirli bir haftayı geçmesi lazım ki diğer ölçümlere göre ileri geri densin ya da cihaz farklıdır