1prensesannesi__ Minikkelebegim13 bende sabah regl agrisi cektim bi an kimyasal olcak diye cok korktum ama sükur kanamam olmadi hemen umutsuzlanma kan gelmedgi sürece umudunu kaybetmek yok
Minikkelebegim13 1prensesannesi__ Allah Allah oda garip ya niye öyle ağrı olurki gebelikte🤷🏻♀️ yarın bakalım olcam mı olmıycam mı🫣
1prensesannesi__ Minikkelebegim13 bakalım canim hayırlısı olsun kizimda da olmustu benim yerlesiyo yerine sanırım ya da rahim keseye göre sekilleniyoda olabilir belki yani 😊
1prensesannesi__ Minikkelebegim13 her gebelik farklı oluyo canım bazen deneyim bile yetmeyebiliyo 😂 hayırlisi ile seninde cift cizgisi göreydim burada 🥰
Beybitooo Minikkelebegim13 benimde adetten önce çıkmadı adetim geçtikten sonra bile o kadar silik çıktı ki adetten 2 hafta sonra falan hamile kaldıysanız çıkmayabiliyor
Minikkelebegim13 Beybitooo Bugün bat günüm henüz olmadım bakalım yarında olmazsam bi test yaparım inşallah benimde öyle olmuştur🤲🏻
Minikkelebegim13 Beybitooo Elimde 3 tane erken gebelik testi var canım ama neden normal al dedin bi sebebi var mı? Ona göre alayım 🌸
Beybitooo Minikkelebegim13 bende erken gebelik testlerinde çıkmadı o yüzden bi güvensizlik oldu ama elinde varsa yine öyle yap bugün yaptın mı
Minikkelebegim13 Beybitooo Yaa yarın bi tane alıyım o zaman olmazsa. Bugün yapmadım test pazartesi günü sabah yapmıştım negatifti. Bat bugündü normalde ama henüz olmadım yarında olmazsa test yapmayı düşünüyorum canım
Minikkelebegim13 Beybitooo negatif görmemek için yapmak istemiyorum aslında ya adet olcam gibi hissediyorum çünkü
Beybitooo Minikkelebegim13 doğru söylüyorsun ama strese girince de adetin gecikiyordur yoksa da en azından emin olup adet olursun ama umarım inşallah olmazsın 🙏🏻🙏🏻