NewMomm1 Arkadaşlar bu kalp atışı normal mi asla normal gelmedi bana hastanedeyim doktor ameliyattaymış onu bekliyorum anlayan yazarsa sevinirim nolur
Deletedmom_116 NewMomm1 takamamislar nst yi sancı vs yerinde bebek haraketlenince bile ufak ağrı gorunur
NewMomm1 ikiprensannesi53 Normal mi bana bi anda çok yükselip düşmüş gibi geldi sancım çıkmamış onu anladım ama Kalp atışı hiç içime sinmedi🥺
ikiprensannesi53 NewMomm1 hareket ettiği için bebeğin o şekilde çıktı hareket ettikçe kalp atışı artar bebek sakinlestikcede biraz düşer kalp atışı
NewMomm1 ikiprensannesi53 Çok teşekkür ederim doktoru bekliyorum sürekli geceden beri karnım sert ve haraketleri yok denilecek kadar azdı içim rahatladı biraz🥺
ikiprensannesi53 NewMomm1 bebek hareket ettikçe kalp atışı hızlanır ve 150 160 lara çıkar biz büyüklerde öyleyiz hareket ettikçe nabzımız hızlanır sakinken kalp atisimiz azalır normale döner korkulacak bisey yok
NewMomm1 Deletedmom_116 ayy bilmiyorum çok stres oldum bide geçen acilden geldim bana bebeğin gelişimi sınırda yani 3 hafta geriden geliyor 37 den sonra almak lazım ani kalp durmaları olabiliyor dediler korkumdan ölcektim😒
ikiprensannesi53 NewMomm1 kurtlu değilde futbolcu tabiri genelde söylenir erkek bebeklere bu nst de hep hareket ettiği içinde kalp atışı yükselmiş sakin olup uyusaydı 120 130 larda görünürdü kalp
ikiprensannesi53 NewMomm1 asla inanma hicbisey olmaz bebeğine ben 40+1 de bebeğim 34 35 haftalık ölçülerde doğum yaptım endiselenme
BTAU NewMomm1 canım valla banada boyu kilosu önde gidiyor dedi 35+3 de 3.200 gr doğdu oğlum. Herşeyide gelişmişti. Hiç sıkıntı yapma. Vakti ne zamansa o zaman gelsin.
ikiprensannesi53 NewMomm1 benimkide o kiloya yakın doğdu Bi deri Bi kemikti tutmaya korktum ama çok şükür herhangi Bi surecimiz olmadı sağlıkla hep yanımdaydı
ikiprensannesi53 NewMomm1 bide ikinci dogumum olmasına rağmen zor giydirdim zor tuttum ama bol bol emzirdim sürekli memede tuttum ve hemen kilo almasını sağladım