Yusufayazin__annesi Kızlar bat 10 13 Aralık olması lazım 3 gündür burnuma hep balık kokuusu geliyor ve midem bulanıyor kokuusundan tiksinmeye başladim ıspanak yemeği dün yaptım yine aynı şekilde acaba test yapmaya kalksam çıkar mı
hepoyleolurzaten_ Yusufayazin__annesi 🥲benimkide 23aralık ama felaket derecede bel kasık ağrısı var hiç rahatlamıyor sanki şimdi regl olucam yani o derece 😕😕ne yapsam bilemiyorum bir fikri olan beni aydınlatsın lütfen🥺🥺
Yusufayazin__annesi NovaVina_ bu sefer hiç yapmicam diyorum ama tiksinme geliyor resmen 😁 ben i yapmaya zorluor
Yusufayazin__annesi hepoyleolurzaten_ ben de bel kasık arası bir gram yok bu sefer hiç olmaz sadece hafifi nasıl diye uyuşma gibi oldu
hepoyleolurzaten_ Yusufayazin__annesi ikinci bebek istiyorsunuz her halde inşeAllah vardır🤲🏻ilk bebişiniz ne kadarlık?Benim kızım 11 aylık ikinciye hazır değilim galiba🥲
Yusufayazin__annesi hepoyleolurzaten_ evet canım ikinciyi istiyorum oğlum 4 yaşına girecek ayın 17’sinde geçen yıl sen femarayla iki düşüm oldu hala gebe kalamadı m
hepoyleolurzaten_ Yusufayazin__annesi inşeAllah bu defa tutar.MaşAllah oğlunuzada🥰Benim sağ göğüsüm ilk defa bir qarip sancıyor 23ü son adet tarihim bu ay olmadım acaba tutmuş ola bilirmi belimde ağrıyor ilk hamilelikte böyle değildim😐