Seymaemre Nur55 Adetten iki hafta once reglın baslangıcı gıbı peçeteye kan geldi Ama devamı gelmedi yerleşme kanamasıydı
Sermel Nur55 canım ben adet gibi bir şey yaşadım üç gün sürdü açık renk bir kan meğer o üstüne görmeymiş. Yerleşme kanaması da sadece bir kaç lekeden meydana gelir:
Medusa Yalnız yerleşme kanaması ve üstüne görme aynı şey değil. Yerleşme kanaması bebek rahme yerleşirken lekelenme şeklinde oluyor. Üzerine görme adet kanamasından hallice daha kısa süren bir şey. Vücut bebeği henüz tanımlayamayınca adet oluyor gibi oluyorsun ama bebek duruyor rahimde aslında.
Nur55 Medusa bir gün sürdü adetim ve çok az, ikinci gün tek damla sadece ve bitti bu üstüne görme midir anlayamadım 🤔
erda Nur55 26/09 adetliydim 26/10 da yerleşme kanamam oldu ama çok az adet olacağın zaman önceden gelen ilk belirti olur ya bazen öyle oldu hatta hastalanıyorum zannettim ama devam etmeyince anladım.zaten kasıklarında da bir şeyler hissediyorsun.
Nur55 Sermel Cnnakbb Adencanan Seymaemre erda kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim doktora gitmekte fayda var, bu öyle bi şeyde olabilir sanırım ilk kez başıma geldi, Benmde bir oğlum var ikinciyi istiyoruz vardır inşAllah ☺️
Adencanan Adetimin gelmesi gereken günün ikinci gününde kahverengi akıntı geldi bir defa başkada gelmedi yerleşme kanaması gördüm.
Cnnakbb Ben ikinci hamileliğimde oldum doktorum hep sad gününle bebek eşleşmiyor iki hafta fazla gözüküyor dedi yanliş tarih hatırlıyor olabilirsin dedi ama kesinlikle doğruydu o zamsn üstüne adet olmuşsun dedi bana