Flameanne Kızlar bir sonraki kontrolünüz ne zaman benim ay sonu 13 haftalık oluyor cinsiyet tahmin eder mi sizce @555eeee67 @EmineP @Sadeceanne2 @1palyaco @seymali1308 @ressamanne_
EmineP Flameanne Benimki 3 hafta sonra 12. Haftaya geliyo ama ikili tarama için çağırdı cinsiyet söylemez. Özel takipliysen 12. Haftada emin olmamakla birlikte söylüyorlar ilk doğumumda öyle oldu benim ama devlet 16 17. Haftayı bekliyor
Sadeceanne2 Flameanne net bir şekilde söylemez 15,16 da net söyler canım ☺️kalbine göre versin inşallah rabbim
Guldenozkan 9+2 olduk cumartesi kontrolümüz var 🥰 koku hassasiyeti ve sabahları hafif bulantı dışında henüz bir belirtim yok. Hafif kasık ağrısı biraz bel ağrısı ortaya karışık işte 😂
Ebrusirin Ben de adetime göre 10+1 im ama geç döllenme olmuş o yüzden 9. Haftadayım. Çok fazla koku hassasiyetim var mide bulantım için ilaç kullanıyorum bakalım ne kadar sürecek böyle
Mamimerve Merhaba güzel anneler bizde bugün 9+3gunluk olduk masllh gumburgumbur yolla deavam ediyoruz mide bulantısıyla
Scelikler ozlemkoca bnde 9+6 yim çoğunda belirti var ama ben çok iyiyim şükür 🥹 arada mide sıkıntısı oluyor rahatsz etmiyor ama
ozlemkoca Scelikler inşallah hamileliğin sonuna kadar böyle devam eder ben bir gün iyiysen iki gün kötüyüm ama çok sükür bebiş saglıklı 10+2🥰
Flameanne Sadeceanne2 çok heyecanlıyım ben daha önce 3 kere olumsuz tecrübe yaşadım bu sebeple büyük heyecanlar içindeyim ama hiç önemi yok ikisi de yok kız erkek hiç farketmez sağlıkla gelsin yeter