Sewal Kızlar 25 haftalık hamileyim yüzüm aşırı soluk görünüyor ve dudaklarım hem çatladı hemde uçuk çıktı . Kilo alıyorum ama yüzüm zayıflıyor benim gibi olan var mı
SevgiTkn Sewal Soluk dediğine göre kansızlık falan mı var acaba canım. Pekmez falan ye biraz canlandırır seni diye düşünüyorum. Diğerlerini de bilemicem canım inşallah yardımcı olan olur
Ayazfatos Sewal cinsiyeti ne cnm bende 4+6 yim dudaklarimda ucuk vucudumda sivilce suratim desem hic guzel gorunmuyprum 😂 hani kiz d9gurucannondan drrler acaba oylemi dir
Krm Sewal solgunlugu bilmiyorum ama zayıflık iyi bişi bence. Mesela ben basket topu gibi bi yüzle gezmekten kendime bakamaz oldum aynada. Toplamda gebelikte aldığım 24 kilonun 19 kilosu yüzümde toplanmış. Çok çirkinim artık çok 🙈🙈
sdkln Bende çok zayıfladım ama yemek yiyemiyorum ve direk yüzden gidiyo malesef😔 Bide hiç olmadığı kadar sivilce çıktı yüzümde lekeler başladı doktor erkeğe benzetti tahminde bulundu ama erkek güzelleştirmezmiydi anneyi bana ters etki yaptı😄 13+2 yiz sağlıkla gelsin yeterki herşeye katlanılır tabiki🙏❤️
Ayazfatos Sewal ben oglumda cok guzellesmjstim herkes soyluyordu hicbirsey yoktu yuzumde ama seninki tersi olmus demekki cok yakisikli bir oglun olcak butun guzelkihini aliyo 🤗
Sewal Krm benim gözaltım bile çökmüş yoksa top yüz bende sevmiyorum olduğumdan halsiz görünüyorum sanki çocuk kanımdan besleniyor 😂