Bdrm Merhabalar benim dün sabahtan beri sadece başımın sağ tarafında çok şiddetli bi ağrı var ağrıdan delirmek üzereyim. Hiç uyuyamadım. Ağrım sağ gözüme sağ kulağımada yayıldı. Sinüzit mi var bilmiyorum. Acile gitsem ne yaparlar acaba var mı böyle başına gelen ? Parol içtim sabah akşam ama o da hiç etki etmiyor. 17 haftalık hamileyim. Hiç böyle şiddetli tek taraflı ağrım olmadı. Napcam bilmiyorum kafayı yemek üzereyim.. 🥲
Ilba_34 Bdrm acilde parolun serumunu yaparlar serum ilaçtan daha etkili olabilir acile danışabilirsiniz su tüketiminizi attırın
ruken_yaz Benimde çok şiddetli baş ağrılarım oldu,gözüme vuruyodu ağrısı.Ama her seferinde tansiyonumu ölçtüğümde normalden baya düşük çıkıyodu.Yani hemde düşük tansiyon baş ağrısı yapmıştı,ama korkulacak bişey yok normal bence.Ağrın oldukça parol iç
Emineelvin Selam kızlar benimde başım çox ağrıyordu doktora gittim kan tahlil verdim kan azlığım varmış ondanmış bitki sel şey ön etdi şimdi hiç ağrımıyor
Emineelvin Derara Ben azeriyim bizde pazıyın şiresini çəkin 1kaşıkda bal kat iç dedi dr. Çox iyi geldi 😇lüğetde Türkçe ye.çevirince. Pazı. _pancar anlamına geliyor 😊kıpkırmızı olur ya bax oo . Bir Bardak olmasada yarısıda yeter