worin Ben 14 kilo aldım bütün kilolarımı göğüslerim, basen ve popomdan aldım😂 33. haftamdayım ama göbeğim 4-5 aylık gibi😂 Sizler kaç kilo aldınız ve nerenizden aldınız:)
Btugl worin sadece göbekten aldım arkadan bakınca kimse hamile olduğumu anlamaz 36.haftadayim önümde sanki basket topu var 😂😂😂
Omerhatice worin goguslerim ve basrnlerden aldm masallh bi basenlerim oldu dikkt çekicek bakinxa a kilo almissin dencek kadr degim tabi ama bana gore evde giyinince oo sisko olmusum diyorum ama dogumdan sonra fazlalik sadece 1 kilocuk kaldi o yuzdwn o fazlaliklarda gitti 😍😍
worin Btugl ay keşke benim de öyle olsaydı doğumdan sonra heralde belim tekrar 60cm olacak o kadr küçük göbeğim ama kim kardishan poposuyla gezicem😂
Mervece30 Göbek ve göğüsten aldım Hatta göğüs altlarım pişik oluyo🙈🙈 34 haftadayım toplam 14 kilo aldım
worin Mervece30 benim göbeğim de değil de gögüslerimde aşırı br kaşıntı var o kadar büyüdüler çıldırcam😂
Omerhatice worin ilk 3 ay kilo almadim hatta verdim 3. Aydan sonra toplam 6 ay içinde 12.5 kilo aldm Ve dogum yapalı 48 gun oldu bugun 11.5 kiloyu verdim bile 😍😍