Elifugce Duş alıp yatmistim uyandım yatak ıslak dönüm ıslak suyum gelmiş olabilirmi ben tuvaletimngeldigi zaman gece bile lavoboya kalkarım tuvalete kalkmıştim o zaman fark ettim eşim diyor suyun gelse duramazsinnsen sancı falan mmi olur
neanladinyurdagull Elifugce suyun gelmiş kuzu senin su geldi diye hemen sancın olacak değil ki.Benimde ilk çocukda uyurken yatak ıslanmıştı sabah 9 da suyum geldi hastaneye gittik suni verdiler akşam 20.25 de doğum yaptım sende takip et suyunsa gelmeye devam eder
Sksjsux355-- Elifugce sanci olacak diye bisey yok kokusuz mu ıslak olan yer eğer öyle ise yakın bi acile git
neanladinyurdagull Elifugce daha haftanız olsada bu su 3. Aydada gelebiliyor son aydada o yüzden takip etmeli.idrar olsaydı kokardı büyük ihtimalle.
gokcetugumm Bende de sancı gelmedi su geldi kızımda. Suni ile doğum oldu. Siz kaç haftaliksiniz bence hastaneye gidin enfeksiyon kapmayin
gokcetugumm Elifugce sanırım suyun olup olmadigini anlamak için bı test yapıyorlar ona göre tedavi uyguluyorlar en azından suyunuz gelmişse serum bağlar ciğer geliştirici falan vururlar . Belki de bebek baskı yapmıştır mesanenize uykuda bilememissinizdir
Tubakaban Elifugce benmde 36haftada suyum gelmşti hiç sancı yoktu suni sancı verdiler bence bekleme çocuğun suyu bitse tehlike hemen git
Buseerdem1 Elifugce her suyu gelenin sancısı olmayabiliyor büyük ihtimal suyun gelmis bi hastaneye gidip ona göre hareket etmelisin bence