Papatyaaammm00 Kızlar selam. Deli gibi uykum var fakat yatağa girince tam dalacakken birden nefessiz kalıyor gibi oluyorum. Soluma yatabiliyorum sadece. Gündüzde uyuyamıyorum hava aydınlanınca benim uykum kaçıyor. 2 gecedirde bu şekilde olmaya başladı. Var mi benim gibi olan?
Eflinlina Papatyaaammm00 32 hafta olduk ben ağrıdan uyuyamiyorum nedense kasıklarımda hafif agrılar var 😞
phaticeasli94 Papatyaaammm00 bn de miğde yanmasından uyuyamıyorum resmen Alev topu :(( tansiyon nasıl
sasha Papatyaaammm00 evet uykusuzluk sorunu oluyormuş son zamanlarda canım, duş al papatya çayı falan dene istersen yatmadan.
Papatyaaammm00 sasha 12bucukta bi uyuyakalmışım yarım saat önce uyandım işte kalkış o kalkış😂😂 Duşta almıştım halbuki 🤷🏼♀️
Papatyaaammm00 Ankara-58 Başlarda da oluyordu ama şu son 2 gündür geri geldi bu durum ağırlaştığımız için herhalde bebişlerde haliyle büyüyor onun baskısı sanırım bu sağlıcakla kavuşalım🤲🏻🌹
Blackatlas İyi geceler.. 🙋🏼♀️ Ben de uyuyamıyorum deli gibi uykum var ama sebepsizce uykuya dalamıyorum, ayaklarımın altı da yanıyor cok fena napacagımı şaşırdım allah sabır versin bize daha 26+5
Papatyaaammm00 Blackatlas Tam o haftalarda sebepsiz bende öyleydim gece terleyip uyanıyordum hep sonra o geçti.
Remziye-karahan Sanırım bunun çözümü yok 🤦🏻♀️35 haftalık olcaz biz yaklaşık bir aydır mis gibi uyudum dediğim bi günüm yok 🤦🏻♀️bebiş agırlasıyo lavobo olayı çıkıyo uyku bölünüyo sağa sola dönmekten yoruluyorum artık
Canookii Remziye-karahan Al benden de o kadar ya sağa dön sola dön bide lavabo ihtiyacı hazırki uykumuda bölüyor 36 hafta oldum daha doğuma kadar böyle devam edecek gibi
Papatyaaammm00 Haticengin17 Kan değerlerim normal. Ayriyeten takviye amaçlı demir ilacı da kullanıyorum
ilaydakaya-21 O haftalar bende az da olsa yatablyodm suan 37+3 um ve 4 gündür uyku girmiyor gözüme ne sağa ne sola yatıyorum
Senemyldrm Papatyaaammm00 32.haftadayız bende uyuyamıyorum sıcak basıyor ağrılarım oluyor 😏 artık eşim rahat uyusun diye salon a geçiyorum bekle ki uykum gelsin 💤
Remziye-karahan Valla prilam içtim fayda etmedi başka bi ilaç verdi ismini unuttum onuda içtim oda etmedi en son özel bi ilaç yazdı Çok zor durumda kalırsan al iç dedi 4. Ayda tık diye kesildi mide bulantılarım neyseki tuzlu çubukta yedim leblebide yedim yok banamısın demedi paşa paşa çektim 🤦🏻♀️ Senemyldrm
Papatyaaammm00 Senemyldrm O sıcak basması zaten iyiki diyorum kış zamanı hamileyim. Ağrı oluyor kuzum toplanma kasık ağrısı vs. Bunlar hemen geçen yalancı sancılarnış. Doktorum bu tarz toplanmalarda 6 yı geçerse ve sık aralıktaysa gel nst bakalım dedi. Benim genelde gece oluyor bi kaç defa sonra duruyor. Yeri daralınca haliyle baskı ağrı daha da artıyor. Çok şükür sağlıcakla kavuşalım.❤️🤲🏻
Papatyaaammm00 sevimuslu Ilık duş ılık su içip yatın rahatlamaya yardımcı oluyor. Birde tansiyonunuzu takip edin. Yükseldiğinde oda baş ağrısı yapar tansiyon normalse endişelenme hormonlardan kaynaklı oluyor zaten🌹