MrsAda Mekklc bence 30da hazırlayın en geç gebelik bu insanın başına her şey gelebilir Sağlıkla doğumunuz olsun :)
Mekklc MrsAda 30 ncu haftadayım zaten daha eksiklerim çok 😅 keşke daha var zaman demeden erkenden halletseydim 🥹
Mekklc ElifKarata çok teşekkür ederim son zamanlarda kabızlık vs çoğalıyormuş ve doğumdan sonra ilk lavabo çok önemliymiş kadınlar için çok iyi fikir oldu benim için de teşekkür ederim 🥰
Mekklc seizetheday işte bende hep bir ya da iki takım olarak düşünüyordum ama hastane ile aramda mesafe olduğu için ve eşimin yanımdan ayrılmasını istemediğim için fazla olsun eksik olmasın diye düşünüyorum bilmiyorum daha napcam 🥹
seizetheday Mekklc o zaman bir iki yedek alırsınız bizim lazım olsa da sıkıntı olmaz biraz o yüzden rahatım
-NurseMom- Mekklc biran once hazırlamaya bak aşkım yoksa ben şuan diyorum ki eğer 37den sonraya kalsaydım yapamazmışım🥲 çok agırlaştım yerımden kalkamıyorum
Mekklc Deryam35 kız daha ne kalmış geldi gelcek 😅bence panik yapmadan hazırlamak daha iyidir anı sancı gelirse hiç yapamazsın 🤷🏻♀️
Mekklc EvrimAnac valla bebişin ne zaman geleceğini bilmediğimix için ne kadar erken o kadar iyi diye düşünüyorum tabi aklım başıma geç geldi ama benim de hiç bir şey hazır değil 🤷🏻♀️
EvrimAnac Mekklc elbet biter yıkamaya başladım ben :) kıyafetleri de etiketlerini kesiyorum yarın da onları yıkarım sonrası ütü ve yerleştirme stres olmaya gerek yok ya
Mekklc Ozgeee22 daha diğer gereçlerini tamamlamadan valizi hazırlarsam daha çok eksik çıkıcak gibi korkuyorum hiç bitmiyor ne zaman biter 😅
Ozgeee22 Mekklc inşallah bu hafta artık bitirmeyi ümit ediyorum sürekli kafamda onu koydum mu şu lazım olur mu diye şeyler geçiyor 🙈😁 lohusa tacım hala gelmedi bir de kapı süsüm kaldı valize konulacak belki hala eksiğim var ama artık düşünmek istemiyorum 😃
Mekklc Mervesrsy valla bizim dolap hala gelmedi sipariş verdik odası her yer heryerde 😅 napcam nasıl toplicam bilmiyorum
Mekklc -NurseMom- işte hem ağırlaşma durumu var hem belki o zamana kadar durmaz bebiş erken gelmek ister vs bir sürü soru işareti 🤷🏻♀️
Mekklc Ozgeee22 kapı süsünü kendim yaptım . Bu liste işini de ilk kağıda döküp öyle yerleştirmeyi düşünüyorum umarım eksik bir şey kalmaz. 😅
seyma3737 Mekklc 36. Haftamdayım canım bende hazırladım çantamı bir kaç eksiğim kaldı sadece 🤭 10lu hastane çıkışı -2 tane 5li hastane çıkışı birinde ekstra battaniye var -Islak mendil, temizleme pamuğu, bebek bezi Ağız mendili -çorap, patik, örgü yelek -polar battaniye, müslin örtü, triko battaniye -emzik, biberon, mama(eksik) pişik kremi, burun aspiratörü KENDİM İÇİN: 1 Takım pijama Örgü yelek Terlik Havlu 2 şer takım iç çamaşırı 1 paket hasta yatak bezi 1 paket depend (eksik) Kişisel bakım ürünleri tarak toka vs Lansinoh Göğüs ucu kremi
Mekklc seyma3737 göğüs ucu kremini ne zaman kullanmaya başlamak lazm kimisi bir ay kala diyorlar 🤷🏻♀️
Serifekavala Ne koyduğum konusunda bilgi veremem çünkü bende emin değilim ama 33 te hazirladim 2 gün sonrada erken doğumdan dolayı yatisim yapıldı yani bence 30 da hazırlanmalı belkide daha önceden
Mekklc Serifekavala evet erken olunca hem insan çok rahat oluyor hemde panik yapmıyorsun ama şu an çok panik halindeyim yetişir mi yetişcek mı diye 🥹
Ece56 Mekklc 32 de başladım hazırlamaya. En son çikolatasını falan da söyledim şimdi 38. Haftaya giriyorum. Diğer listelerde yazan şeyler hariç kolonya ve jilet koydum.