Mesa3333 Bernaaacan şu saatte bu mesajı tesadüfen görmem peki ☺️ yüksek ihtimalle biz de Asil Mert koyacağız eşim asıl ismini çok istiyor
Neslihan500 Bende kayın babamın adını koyacağım eşimin ricasi üzerine yavuz isminin yanına Buğra Kerem Emre sizce hangisi veya önerilere açığım ☺️
Asil28 Neslihan500 eşinizin ismi ne? Eşinizin ismini teklif edin ben öyle yaptım ve eşimin ismini ilk oğluma koydum 🤣 Hasan eşimin ismi Eralp i eşim koydu. İkinci oğlum olacak Yusuf Yağız koyacaz. Yusuf eşimin dedesi, Yağız benim ölen kuzenim.
Yma Sadiye4774 büyüklerin ataların ismini koymak iyi değil diye biliyorum birçok sebebi var ama yinede siz kendiniz arastirmanizi tavsiye ederim
Gayekaragoz Asil28 ölen kuzeninizle aynı yaşta ölür mü diye düşündünüz mü Allah korusun? Eşimde ölen kuzeninin ismini vermek istiyor
Blackkcat Akif ve Yağız Ali diye 2oğlum daha var benimde,Akif isminin anlamını beğeniyorum😌Yağız Ali de uyum açısından güzel🎈3.oğluma arıyorum ama isim gelmiyor🙈
Sibossss Bizde erdem koyacaz ismini eşimle kimseyi karıştırmam valla sonuçta bizim cocugumuz ilk oglumun ismi ömer bu ikincide erdem olacak inşallah 🤲🥰 önce hayırlısıyla sağlıkla doguralımda isim kolay