bebek123457 Kbra9913 Alparslan ismini duyduğumdan beri onu koymak istiyordum ama bu sene de baya koyan olmuş o yüzden kararsızım
42Cey34 askk_55 Yusuf kayınpederimin ismi Kaan da eşimin kardeşinin 😂 o yüzden Yusuf Kerem düşündük aslında Yusuf asafta beğenmiştim bende ama eşim kabul etmedi
MinikMucizem___ emirasafMom teyzemin oğlunun ismi kaldıramıyor gerçekten çok agir bir isim yanında berk olmasına rağmen
Yasmiyy emirasafMom amacı seni sinir etmek öyle söylediğinde duymazdan gel veya rahatsız olduğunu belirt lafını ver
filizmom Benim eşim tek çocuk. Oğlum da dolayisiyla ilk ve tek sorun ama kimsenin kayınbabamın ismini koymam yönünde bi teklifi olmadı. Herkes ismiyle yaşasın büyüsün. Nesilden nesile devam ettirilmesi bana garip geliyor. Eren düşünüyoruz isim olarak da 🌸
Yello Bende nasipse Kıvanç düşünüyorum oğlu Kıvanç olup da karakterini anlatacak var mı merak ediyorum kıvançlar nasıl olur😍
GmzVrl Üçüncüye gebeyim. Sağlıkla kucağımıza alırsak Ali İmran düşünüyoruz. İlk oğlumun adı Asaf Diğer oğlumun adı da Ömer Asım Düşünenlere fikir olsun.
annelik_4 Bizimde erkek diyorlar ailenin ilk torunu henüz eltim yok eşimde babasının ismini koymak istiyor ama koymak istemediğimi dile getirdim Burak veya Ali Asaf koymayı düşünüyoruz inşallah💙