0237 Semra_mirac biz de 38+6 olduk saat 12 itibari ile beklemedeyiz ilk gebelik normal doğum istiyorum 🤲🌼
Rabikkk Semra_mirac 5+3 günlüğüz henüz. Daha tazeyiz yani 😇😅Salı günü hamile olduğumu öğrendim. 2-3 gün mide bulantısı ve baş dönmesi yaşadım. Son 2 gündür Allah’a şükür rahatım. Sık sık bi şeyler yiyince midemin bulanmadığını anladım. Heyecanlı bi süreç bizi bekliyor 🥰
SinemKy Nur_50 25+6 dayım ve bel ve aşağısı feci bir şekilde dayanılmaz bu şimdiden böyleyse sonları hiç düşünemiyorum 🫣
Syda78 35+4 bende bel ağrısı çok var ayakta duramıyorum bir iki dk yürüsem hemen belim ağrıyor kasıklarıma da ara ara bıçak saplantısı gibi ağrılar giriyor 1 haftadır falan🫠
Mia0121 Semra_mirac 34 olduk bel bacak kasık kalça yok yok ağrılardan bulantı baş ağrısıda ikram bana maşallahım var😂😂
Semra_mirac Nur_50 hiç bir şey yaşamadım şükürler olsun bebeklerim de sağlıklı doğum yapınca veriyorum kilolarımı da :)
Mia0121 Nur_50 yani kilo olsa dert olmasa dert ben 4 kilo aldım acaba az aldığım için sıkıntı yaşarmıyım derdindeyim🙄