sevimuslu Mehlika26 28den sonra hissettim şuan 30un içindeyim hâlâ çok kilo almadığım için rahat hareket edebiliyorum yani oyle çok büyük bir karnım yok
Tgbclk Mehlika26 14. Haftadayım karnım çıktı hafiften ve çok sert 😍 iç karnı küçük olanların hemen belli oluyor geniş olanların çok geç belli oluyormuş benim galiba iç karnım yok hemen çıktı 🤣
Nur_50 Mehlika26 53 kg hamile kaldım 10 kg aldım 😃düşün 30+4 ilk defa otobüste hamileyim diye yer verdiler
_Tazeanne Mehlika26 günde kaç defa ayna karşısına geçip karnımı izlediğimi bilmiyorum 😂😂bi an önce çıksın istiyorum 19+0 daha tık yok bazılarının çıkmış bile benimle aynı olanlar
_Tazeanne Bal34 acaba cinsiyetle alakası var mı karın çıkması bebişin cinsiyeti nedir 😵💫 kaçıncı haftada çıktı 😀
alynozds Haftamdayım daha yeni belli oldu dışardan bakılınca ama gene çok çok büyük değil yani iç karnım çok genişmiş onu anladım 😂
Bal34 _Tazeanne kızım olucak inşallah 20 haftalığım 14.cü haftanda dışardan belli oluyordu😂 ama ben zayıfım bu 3.cü gebeğim diğerlerinde de öyleydi.
Gamzecanpolat Mehlika26 18. Haftadayım biraz çıktı ama dışardan sanki çok yemek yemişim gibi duruyor galiba 🤣
cutecik Mehlika26 ilk hamileliğimde 7. ayda belirginleşti😀 ikinci yolda bu maşallh 2. ay ben burdaym ddi😂 şuan 27. haftadaym 4 kilo aldm çokta almadm ama çooook erkenden piyasaya çıktı