biranne_ikibebek Mertsmother 5yıl önce ilk çocuğum için Ayhan çocuktan Babyhome bh-955 gold vip travel sistem bebek arabasını almıştım çok memnun kaldım fakat fazla kullanmadık daha sonra satmıştım şimdi ikinci bebeğim için bakıyorum ben de ama ilk aldığım o zamanlar uygundu şimdi çok pahalanmış sattığıma pişman oldum ya ona benzer daha uygun bir şey alıcam ya da temiz bulursam aynı tarzda ikinci el düşünüyorum
kediliikizz sedseda solo modelini aldım pusetiyle set gibi olan, hem travel gibi oluyor ilk 6 ay puseti takılıyken, sonrasında da puset çıkıp normal kullanıma devam ediliyor. Katlanıp küçülmesi de güzel
Mekklc ikibaloglanannesi hangi modelini kullanıyorsunuz acaba biz de baby care aldık ama travel sistem 🤷🏻♀️
slnsbrby ben elelenin mido 2 bebek arabasini aldim henuz kullanmadim ama suanlik gayet guzel duruyo. kullanimi rahat ve hafif bi bebek arabası. bence fiyati gayet makuldu bi bakin isterseniz
Rabia__q slnsbrby bende aynısını aldım fiyatına benim için uygundu beklentilerimi karşılıyor henüz kullanmadık bizde gayet güzel sağlam ve hafif 😘 (elele )
Zhra42 ikibaloglanannesi Benimde bundan var 1 ay olmamıştır 2 yaşındaki oğlum için almıştım o kadar güzelki şimdi hamileyim ve iyiki almışım bende siyahı var
Sumeyyealts Mertsmother ebebekten indirimli hamilton luxus r aldık kabin boy 4400₺ pratik ve çok kullanışlı travel sistem tavsiye etmem alan satıyor zaten uzun ömürlü değil
seyma3737 Mertsmother bende 4 Baby kabin boy bebek arabasını aldım daha kullanmak nasip olmadı ama kibar hafif bir araba
svncgldgn SenaBM Kraft time s yeni adıyla Nepal aldım krsftlar sağlam oluyor bebekken benim bebek arabamda kraftmış hala annemlerin kilerde sapasağlam duruyor sadece yeni modellere göre biraz hntal o dönemin arabası olduğu için
Minikmucize13 SenaBM merhaba bende bebek arabasında Kraft düşünüyorum ama modellere karar veremedim sizin canlı görme imkanınız oldu mu
Fatma1533 Alırken çift yönlü olup olmadığına ve az yer kaplayan kolay katlanan bir bebek arabası almanızı tavsiye ederim