Eflinlina Kızlar hamilelikte elektrikli bataniye kulsnsn varmi aranızda bi sakıncası olurmu bu gün annemde kalmam gerekiyor oda soğuk olduğu için kulanicam birşey olurmu ?
Kukulikukuli12 Eflinlina yataga girmeden 30 dk önce file takıp ısıtın yatarken cekin bence. Ne olur ne olmaz 🙄
tunasmom Eflinlina çok dikkatli kullanmak gerekiyor yatmadan önce çekin fişini. Başımdan geçtiği için söylemek istiyorum amacım asla korkutmak falan değil daha önce tabi o zaman küçüktüm 16 17 yaşlarındaydım ben unutmuştum fişini çekmeyi yanıyordum az daha Allahtan hemen fark ettim sıcaklığı bi baktım çarşafım yanmak üzereydi. Bu tarz şeylerden bu yüzden korkmuşumdur ısıtın yatağınızı çekin fişi, gerekirse kalın giyinin
Bebekbeklrkn Eflinlina tavsiye etmem canım Allah korusun tehlikeli kalınca battaniye yorgana sarıl daha güvenli üşümezsiniz o kadar
NurCan58 Uyuyacagın yatagın içine sereceksen, uyumadan yarım saat önce tak iyice ısınsın sonra yataga girince fişi cek, asla takılı sekilde bırakıp uyuma Allah korusun elektrik yangın ihtimali var.
Gsanalika58 Ben dişde unutmuşum 24 saat fişdeydi en son dayanamadı patladı battaniyem ya 🤣🤣🤣😂😂😂 dahada almadım