Syda78 Gamzegkhnn döner inşAllah sizinde onun için egzersizler falan var bi deneyin isterseniz belki faydasını görürsünüz☺️
Gamzegkhnn Syda78 Syda78 yapacağım evet biraz mide bulantılarım var dinsin halledebilirim herhalde egzersizleri de🤓
prenSandprenseSMomy Gamzegkhnn 37+1 bende de aynı his var evde de var dışarda da sanki. Kafası burda her an çıkacakmış gibi
Gule1- Kızlar baskı dediğiniz idrar var hissi mi? Vajinaya baskı dediğiniz şey dış kısmı mı genital bölgenin neresi tam olarak? Otururken içerde bir yerlerde hareket varmış gibi oluyor o vajinal baskı mı
Sumeyyesm Gamzegkhnn Ben de 37deyim nerdeyse iki aydır o baskı ve his bende de var benim bebeğin başı aşağıda ama baya büyüdüler artık henüz dönmese de bunlar normal belirtiler
Nagihanbayrktr Gamzegkhnn bende böyle söylediğimde doktoruma enfeksiyon olabilir demişti ki yaptığı tahlilde enfeksiyon çıktı. Bende 38+1 haftalık hamileyim bebeğim doğum pozisyonunu aldı ve bende hala oluyor bu baskı ne zaman yurusem dışarıda sanki çok sıkışmışım hissiyatı var 🥴
Gamzegkhnn Nagihanbayrktr benimde enfeksiyonum var belkide ondan oluyor, çünkü daha ters dönmedi biliyorum, kanala zaten girmedi..