iki_canavar_annesii25 Kirsehirli40 Çok yaramazlar cnm 😀 emir kuzenimin oğlunun ismi asafta arkadaşımın 😀
naneliseker_ Muhammed Zeyd🥹 Oğlum olsa koyarım, ağır isimlerin ve manalı isimlerin bayılıyorum yiia. Kızım olacak inşallah Âmine🥰🧚♀️
Zeyd_Mom_22 Kirsehirli40 oğlumun ismi Zeyd. Yaramaz doğru her çocukta olur iyi olsunlarda. şimdi onun mızmızlanma zamanı her yaşta çocuk bi farklı oluyor bir zamana kadar. akıllı marhemetli çocuk🥹 hamd olsun. Bana birşey olunca hemen yanıma geliyor yüzünü yüzüme koyup öp diyor hareketleriyle)) daha 1 yaş6 aylık🥹
Zeyd_Mom_22 Kirsehirli40 iyi geceler normal bebekler gibi aglıyordu yemek falan için gazı oluyordu bazende. Bide ben allerjim var diye oğluşumdada var. hastlalığı biraz şu dönemle zor atlatıyor. Kusura bakmayın ama konuyla ne alakası var ismin?
Kirsehirli40 Zeyd_Mom_22 aceba hani isme göre değişiyor mu diye merak ettim bünye hassasligi yoksa alıştırmak kendi elinde olduğu mj diye hani bünyenin ismjnin etkisi varmi aceba diye
Kirsehirli40 Zeyd_Mom_22 geceleri ve gündüzleri güzel uyur muydu dogdu doğalı ve yaramaz mi akıllı mi
Zeyd_Mom_22 Kirsehirli40 bence yok ya öyle birşey genede Allah bilir doğrusunu. Yani ağlıyordu zaten ağlamayan bebek mi var ki)) ama çok akıllı çocuk🫶🏻