ysr-skrr-00 Haftalık olduk biz. Fakat en büyük şikayetim akıntı. Çok fazla akıntım var. İç çamaşırım asla temiz ve kuru kalmıyor . günlük ped fazlasıyla tahriş ediyor . Onun dışında ne kullanabilirim ?
gamzecgr ysr-skrr-00 sık iç çamaşırı değiştirmekten başka çare yok maalesef zaten doktorlarda günlük ped kullanimini önermiyor
Burcuu11 ysr-skrr-00 benimde xok oluyor ve aşırı derecede rahatsız edici baya arastirdim bende nioli yağını duydum bakalım kaşıntıyı mantarida onluyormuş aktardna Alıp deneyecegim umarım iyi gelir😞
Derinnmom ysr-skrr-00 hiçbir çözümü yok yani ben bulamadım. Ekstra 15 tane bayaz çamaşır aldım sürekli değiştiriyorum, doktorum da günlük pedi asla kullanma dedi
Hayal-21 Bnde 27+5 oldum üç gündür akıntım var sarımsı. Daha önce bu kadar yoktu.. salı kontrolum var inşallah normaldir. Dugduguma göre akıntı olması normal diyorlar
Eddaa57 Valla 28 hafta oldu hala geçmedi benimde asla kuru temiz kalmıyo ama sık sık değiştirmeye özen gösteriyorum enfeksiyon ne yaptıysam geçmedi doktorumda sürekli tekrarlar gebelik süresince dedi sanırım tek çare sürekli iç çamaşırı değiştirmek 🥲