Deletedmom00012 parasetamoll damardan da suni verildi mi sana. Bugün alttan muayene etti ama hiç hazırlık yok dedi 🙇 senin kanala azda olsa inmişmiydi?
parasetamoll Deletedmom00012 damardan da verildi ama haberim yoktu fazla verilmedi son dakikalar YÖK canım kanalda değildi sancılarla kanala indi
Deletedmom00012 parasetamoll tşkler.. her ne kadar yardımcı olsanda benden önce doğurduğun için senden nefret ediyorum kusura bakma 😑
parasetamoll AlyaDerin21 pişman olmayacaksın normal yaptığına hiç korkma kimler kimler doğuruyor normal kız 😂
AlyaDerin21 parasetamoll ama ben çok nayıf ve yumuşak bi insanım hani öyle acıya dayanıklı falan diğilim 😬 ondan korkuyorum ben yapsam ki burda post açarım ben doğursam herkes doğurur diye 😂😂
Deletedmom35 parasetamoll sana ne kız kadın sezeryan isterse sezeryan doğurur kime ne keyfi ne isterse onu yapar ne oluyor sezeryan olunca keyif benim bebek benim beden benim ... yolarım bak seni he 😈😈😈😈😡😡😡😡
E23ww Amargi_nes canim surekli her tuvaleten sonra batikonlu suyla yika kurutma makinesyle kurut cok cabuk iylesirsin benim cok dikisim.vardi oyle kurtuldum yani enfeksiyonda kapmadan
Amargi_nes E23ww öyle yapıyorum canım ama yatarken yorgan örtüyorum üstüme. Dikişler terliyor bisey olurmu acaba