Damlagrtn İzmir’de özel veya devlette detaylı ultrason yakın zamanda yaptıran varmı özel olup doktor önerisi ve fiyat bilgi için bilgi verirmisiniz
gamzecgr Damlagrtn Eylül’ün başında çınarlı hastanesinde yaptırdım çok memnun kaldım doktor hem çok açıklayıcıydi hem de ilgiliydi 2200 e yaptırmıştım ben ama ikiz gebelik fiyatiydi tek gebelik ücretini bilmiyorum
__mom Damlagrtn şirinyerde bir polikinlikte yaptırdım cok memnun kaldım 1 ay once 1000 tlye yaptirdm 🌸
Nurmert Damlagrtn izmirde detaylı ultrason da Perinatalog Barış Bükeden iyisini tanımam benim takipli doktorumdu aynı zamanda geçen hafta da doğumumu kendisinde yaptım, doğum öncesi tüm kontrollerim detaylı ultrason havasında geçti ve bebeğimin sağlık durumu ile ilgili söylediği her şeyi bugün çocuk doktoru da söyledi
Ervaa35 Damlagrtn 2 hafta önce yaptırdım canım özel Alsancakta Sebahattin Altınyurtta 1600 lira verdim.😊
Aybenar @Damlagrtn ekol hast. Takipliyim oradan aldım randevuyu detaylı için 1600 küsürlü fiyat verdiler
eyy Nurmert kesinlikle katılıyorum benim de doktorum kendisi gözüm kapalı güvenebileceğim biri her kontrol detaylı ultrason gibi geçer iki yeğenime de o ve eşi mümine hanım sayesinde kavuştuk şimdi sıra benim bebişimde :)
Nurmert Damlagrtn biz sadece muayene ücreti ödediğimiz için detaylı ultrason fiyatını bilmiyorum kliniği arayıp öğrenebilirsiniz google yorumlarını da okumanızı tavsiye ederim orda numarası da mevcut
2kucukbebis Ervaa35 memnun kaldınız mı kendisinden? Benim doktorumun önerdiği isimler arasında var kendisi. Kaçıncı haftada yaptırdınız birde?
Nurmert eyy yaaa , şanslıyız şükür kii doktor güvenini sonuna kadar hissettğim bi dönem geçirdim ben , riskli gebelikti benimkisi çok şükür bende sağlıkla kavuştum bebeğime sayelerinde 🙏☺️ size de güzel sağlıklı doğumlar diliyorum 🥰
Tgbyldrmhrk Damlagrtn Kendi doktorum Buca’da muayenesi olan Serkan Güçlü önerdi. 1600 TL yaptırdım. Çok memnun kaldım kendisinden. Randevuları dolu olduğu için önceden aramanız gerekiyor.
Bebegimsu350 Tgbyldrmhrk banada Serkan gucluyu önerdiler nekadar sürdü acaba ? Birde renkli görüntü veriyormu