Aybenar @Gltnmhmt çok geçmişnolsun bebekler inan çok güçlüler kısa zamanda toparlasın kuzucuğu kavuşun. Benim oğlumda yoğun bakımda kaldığından ve süt lazım olduğundan öyle yapmıştım o yüzden fikir olsun
Buse_2777 Ozgeybs ya bestlak süt arttırıcı damladan bende kullanıyprm da eczacı günde 3 defa 20 şer damla dedi, ben günde bi kere kullansam sorun olur mu acaba sütüm de var çok şükür 3 defa içmeye gerek varmı acaba, siz ne kadar sıklıkla kullanıyornz
Ozgeybs Buse_2777 ben ilk bebeğimi yirmi ay emzirdim ara ara da almaya devam ettim her aldığımda bitene kadar genelde üç kez kullandım. Beşinci altıncı ay gibi ya süt kesintisi ya meme reddi oluyor genelde herkeste olmasada bir çok kişide duydum. Benimde altıncı ayda sütum kesildi tekrar başladım. Alıp kullandım bir ay kadar ara verip bir daha aldım hep takviye aldım bitene kadar riske atmamak lazım
Demetrana Gltnmhmt Canım hangi hastane yoğun bakımda olsa görmen lazım ödem bütün yenidoğanlarda oluyor iki güne geçiyor ve bebek kilo kaybediyor ama solunum sıkıntısını bilemem sana göstermeleri lazım ona çok şaşırdım 🤔 süt içinde banyo yap rezene çayı iç bir de