Ozgeybs Gltnmhmt bestlac damla iç canım iki üç gün içinde hemen sütün gürül gürül geliyor. Ben emzirdigim süre boyunca da ara ara kullandım kesilmesin diye
Kediannesi1 Gltnmhmt bebeğinizin bir eşyasını pompanın üstüne koyarak sağım yapın bakmayın göğsünüze süt geliyor mu falan diye elektrikli pompa bu konuda bende işe yaradı 32 haftalık doğurdum ilk sağdığımda gelmedi 3 saat sonra 2. Sağmamda gelmeye başladı şükür
Gltnmhmt Busra221 hayır çok şükür öyle bişe olmadı bebeğe ne yaradiysa hamileyken yedim bide doktor dedi yürüyüş yapmadm diye ödem kapmış alakası yok diye dusunuyorm riskli gebe olanlar yatarak geçiriyor onda bişe olmuyor solunum sıkıntısı varmis ondan aldilar
Elffth_2017 Gltnmhmt doğumda doğru nefes almak çok önemli benimki 34 hafta 2500 kilo doğdu solunum sıkıntısı yoktu erken doğduğuniçin küvözde kaldıydı
Youngmotherr Ozgeybs canım benim oğlum 4 aylık hemen hemen, sütüm geliyor ama ona asla yetmiyor biraz obur bebek doktor da öyle diyor. Bu bestlak damlayı şuan kullansam yine de işe yarar mı acaba günde sadece 2-3 kere emiyor beni
Buse_2777 Ozgeybs ya bestlak süt arttırıcı damladan bende kullanıyprm da eczacı günde 3 defa 20 şer damla dedi, ben günde bi kere kullansam sorun olur mu acaba sütüm de var çok şükür 3 defa içmeye gerek varmı acaba, siz ne kadar sıklıkla kullanıyornz
Kediannesi1 Gltnmhmt biliyorum ama iyi gelecek içgüdüsel olarak çünkü bebeğiniz için aldınız o eşyaları ayrıca bebek deterjanıyla yıkadınız yani zaten bebek kokuyor eşyalar
Demetrana Gltnmhmt Canım hangi hastane yoğun bakımda olsa görmen lazım ödem bütün yenidoğanlarda oluyor iki güne geçiyor ve bebek kilo kaybediyor ama solunum sıkıntısını bilemem sana göstermeleri lazım ona çok şaşırdım 🤔 süt içinde banyo yap rezene çayı iç bir de
TgbHmz Gltnmhmt Bestlak damla işe yaradı bende bir de bol su ben 4 litre içiyordum sağdıkca gelecek sütünüz inşallah
Aybenar @"Gltnmhmt masaj yap süt pompası göüğsünde çakışırken yukarıdan aşağıya ucuna doğru her tarafını ama parmaklarınla hafif şekilde ovala süt kanalların açılsın parmak uçlarınla masaj yap
Minigiim-vebenn52 Canım sıcak suya gir göğüslerine masaj yap süt geliyormuş bir de brewers damla var yorumlarına bak çok iyi
Kaderrhamza Gltnmhmt benimde 3600 doğdu yoğun bakımda canım dut kurusu kaynat hem iç hem ye çok güzel süt yapıyor stres de yapma bebeklerimizin iyileşmesi için bize ve sütümüze ihtiyaçları var