demett300 Kızlar tabiide tasvir etmediğim bi durum hamileyken alkol kullanan olduğu sadece merak ediyorum bilimsel olarak kesin kanıt olmadığı için merak ettiğim bi durum çünkü hamile olduğumu bilmeden çok fazla tükettim şuan bebeğimde sıkıntı yok şükür
gamzecgr demett300 ben 8 ay içinde 2 kadeh kırmızı şarap içtim onun alkol oranı çok düşük zaten bı de doktorum 1-2 kere kırmızı şarap tüketebilirsin kan yapar demişti
Kediannesi1 demett300 bilmeden tükettiğinizde bir problem yok yapacak bir şey yok çünkü benim kız kardeşim de tüketti bir sorun yok ama sonrasında doktoru 1 kadeh şarap içebilirsin dediği halde hiç içmedi çünkü yeterince içtiğini düşünüyor
NovaVina_ demett300 alkol ve sigaranın bilimsel olarak ayri ayri kanitlanmis bir zarari olan bir calisma yok. En azindan tek basina. Cunku alkol alan anneler sigara da kullaniyor. Ya da tam tersi. Ama cok makale var. Nikotin bagimliligi ile dogabiliyor bebekler. Ya da alkolun daha baska organlara zarari var. Google da bulabilirsiniz bilimsel makaleler.
NurKaptan Bendee 32 haftalığım hamileliğimde 2 bardak votka bir bira içmiştim tabi hepsi aynı gün değildi bir sıkıntıımız yok çok şükür 🫶🏻
Nesfur41 demett300 Bimeden bende içtim ya ilk zamanlarda hemde valla fena 😂😂😂😂 öğrendikten sonra hiç ağzıma sürmedim ama