Gule1- Kızlar 34+5teyim sancım ve açıklığım çıktı. Doktor kasılma önleyici verdi. Sizler bu ilaçlarla kaç hafta durabildiniz Allah’ın izniyle?
gamzecgr Gule1- 31 de verdi bana 34 olduk nerdeyse doğuruyormuşum o gün çok şükür ilaç rahim kasilmalarini kesti nidicard yazmıştı günde 3 kere kullanıyorum
Harvicell Gule1- 31 de başladım 37 deyim bugün bıraktım yarın nst var bakalım sezaryen günü alacam artık
Gule1- gamzecgr ben de 34+ 3te gittim sancım açılmam çıktı nidicard verdi 4 doz da ciğer geliştirici verdi. Nidicard günde 3 kere benim de.
gamzecgr Gule1- bence sizi de rahat 2 hafta daha götürür normal doğum mu yapcaksiniz doğum planı yapti mi doktorunuz?
Gule1- Harvicell peki bir şey soracağım böyle mesanenizin olduğu bölgede batma küçük sancı girmesi oluyor mu
Harvicell Gule1- vajinada kemik ağrısı şeklinde oluyor alt karın ağrısı da oluyor ama eğer alt karın ağrınız fazla ise idrar testi verin çünkü bnim enfeksiyon olduğunda hem kasılmam fazla oluyor hem de ağrım aklınızda bulunsun
Gule1- Harvicell ben vajina ağrısını hiç bilemiyorum ama o mesaneye gelen kısımda batmalar oluyor aynı batma idrar çıkış bölgesinde de var