NovaVina_ Merhaba, başlıkta görüldügü üzere Münih ve civarında gebe annelerimiz var mı ? Ya da gebelik planlayan. Gocmenligin 1. Yilinda bu konu da sistemi hic bilmiyorum 🥹🥲
NovaVina_ Enu1004 ya kac haftaliksiniz dogum ne zaman ? Burada once ebe bulmak gerekiyormus galiba dilim de yok cok endiseliyim daha gebe olmadan. Sizlerden bilgi almak istemistim.
Enu1004 NovaVina_ 35 +2′deyiz biz🌸 evet ebe bulmak kısmı çok zor gerçekten. Biz de 23 veya 25 haftada mı ne bulmuştuk. Dil konusu çoook sıkıntı gerçekten :( bende de yok. Eğer henüz hamile değilseniz en azından günlük konuşma yapacak kadar öğrenmenizi tavsiye ederim. Ama siz münihtesiniz orada türk he şire doktor vardır fazlasıyla
NovaVina_ Enu1004 merakla bekleyecegim dogum hikayenizi okumayi. Cok az kalmis. Saglikla gelsin bebeginiz 🌸🧿🙏🏼
Enu1004 NovaVina_ eveet bayağı az kaldı hem heyecan hem endişe hem korku bir arada 🥹 inşallah çok güzel bir hikaye yazarım🌸
NovaVina_ Bebisbg34 baden wüttenberg galiba 🥲 sistem nasil orada acaba ne kadar da bir ultrason oluyor, seker yukleme, ikili uclu taramalar yapiyorlar ?
Bebisbg34 NovaVina_ yapılıyor canım ben şeker yüklemede yaptirdim gecen ayda bırde kontrolum var buraya yeni taşındım bi ay öncesi karlshure tarafındayım genetik test yptirdim bi sorun varmı diye baktılarda testlerden ama burdada aynı