Busramnida ayseozbek Hayır çok nazlıydı 😂 hala nazlı her gittğimde sırtı merhaba diyo ilk 😂😂 çikolata meyve suyu iç canım o zaman bebiş çok hareketleniyo net her şeyini dr daha iyi söyler sana
Busramnida ayseozbek Sende çıkabilir dikkat etmelisin canım o konuda dedim 😂 bu sene erkek senesi diyolar bilemiyorum artık nasip kısmet 😂😂
ayseozbek Deletedmom411 tabiii hem çok kalabalık hem çalışanları çok bıkmışlar. Hemde annemin rahatsızlığını orda öğrendik, ameliyatını orda geçirdik. O yüzden ordan nefret ediyorum
Deletedmom411 nedensiz kayıt yapanlar herkese söylüyorlar da gebe polikliniğinden alacaksın diye sen sabahtan gidip sıra al istersen 8 en geç 8 yirmi gibi bitiyor ama sıralar vermiyorlar
Busramnida ayseozbek Hayır benim için hiç bi zaman cinsiyet önemli olmadı 🤗 fark etmez sağlıklı olsunlar da bebişler 😊
Ahmtimrn Sami ulusu hiç kimseye önermiyorum. Orası ancak taşındıktan sonra düzelir. Benim ailem o taraflarda oturuyor üstelik annemde kardeşime orda dogum yaptı. Hemşireleri bile çingen.
Cyd Ahmtimrn sami ulusa bagli turgut özaldan bahsediliyor 38 haftligim bastan beri gidiyorum 1 tane cingen gormedim sizin dediginiz çinçinin o tarafta kisami ulus burasi beştepede
Ahmtimrn Evet çinçindekinden bahsediyorum. Gerçi su zamanda 4 4 lük bir hastane yok devlette ama orası ayrı bir dünya
Ahmtimrn Cyd 38 haftalık siz yolu bitirmişsiniz resmen, bebeginize kavusmanıza cok az kalmıs rabbim bizede nasip etsin, 🤗