Cyd ayseozbek evet gidiyorum ama hic birsey yok😂 pazartesiye randevu buldum biraz gec gitcem randevusuz gitmem bi daha 😄
nedensiz ayseozbek süreklı ordan takıp edıyorum sız hıc denk geldınız mı kontrole gıttıgımde soracagım sımdıye cıkmıs olması lazımdı çok üzülüyorum
Busramnida ayseozbek Devlette öğrenmek yasakmış bunu dr kendisi söyledi bizim söylememiz yasak devlet hastanelerinde bu karşı çıkıldı dedi bende şaşırdım özele gittim ben 2 kere cinsiyet için
ayseozbek Gzmocl aynen aynen öyle insanlara bi yirtiklik yapmak lazım 😄😄 alcaniz aha burda doğururum bak de 😁
ayseozbek nedensiz yok hiç denk gelmedim canım ya bayan doktorlardan almaya çalışıyorum ben genelde kendimi daha rahat hissetmek için...
nedensiz Cyd gercekmı olamaz yaa 34 haftalık oldum ve hep ona gıttım bıraz beklese ne olurdu sankı pekı elıf yılmaz nasıl hıc gıttınız mı artık yenı bırını bulmam lazım off of bılgınız ıcın tesekkur ederım
ayseozbek Cyd Yaa hadi bakalim Hayırlı doğumunuz olsun inşallah... Doğum yaptıktan sonra bizi unutmayın bilgi verin lüten. Inşallah cook memnun kalirsinizzzz😍
Busramnida nedensiz Çok anlayışlı ve ilgisi alakası benim hoşuma gitmişti ama ben genelde hep Mehriban a denk getiriyorum randevularımı takibim orda ben tüm bayanlara gittim Elif nihan handan vs Mehriban da karar kıldım 🤗😂 herkesin tercihi farklıdır tabiki canım 😊
Deletedmom411 ayseozbek aynen öyle zekai tahir e yada Zübeyde Hanım a sevk ediyorlar acile gittiğimde yatıralım dediler Ama yer yokmuş ambulansla sevk edersek 3 4 saati bulur vasıtanız varsa kendiniz giderseniz daha çabuk olur dediler bende istemedim
Cyd nedensiz elif yolmaza arkadasim gidiyordu cok memnun oda herseyini soyluyormus cumaya bukdum elif hanima randevu gidince bilgilendiririm sizide😍
Cyd ayseozbek hayirlisiyla bi dogum yapsaydim birde yer bulurum insallah 40 yatak kapasiteli oldugundan dolu olabilir 😶
Deletedmom411 ayseozbek doğum yapmadım daha canım erken doğum riskinden yatıracaklardı takip amaçlı imza attım istemiyorum diye serviks boyum çok kısa çıkmıştı
nedensiz Cyd bende perşembe gunune aldım elıf yılmaza umarım ıyıdır yalnız kadın dogum aldım gebe pol. alın dıye yazmıslar desem bilmeden aldım dıye bakar mı yıne bıraz tedırıgınım açıkcası bı kac kısı oyle almıs bakmıs doktor