Tuba04 Öncellikle Allah kolaylığını veriyor yoluna sokuyor herşeyi, çok detaylı düşünüp kendinizi strese sokmayın derim ben. Bende ikinci doğumumu yaprığımda büyük oğlum 2 yaşına basmıştı inanın iki numara nasıl büyüdü hiç anlamadım zaman öyle bir geçtiki ilk 2 sene zaten aynı odalarda yattık sonradan 4 yaşına yakın ayırdım büyük oğlumu şuan küçük oğlum halen bizim odamızda beşiğinde yatıyor, doğum yaptığımda zaten büyük oğlum artık gece uykuları tam düzene girmişti artık hiç uyanmıyor deliksiz uyuyordu sizin çocuğunuz bir tık daha büyük 3 yaşında bence daha şanslısınız bu konuda , gece çok sıkıntı yaşamassınız diye düşünüyorum gündüzde ikindi bebeğinizi zaten ilk 6 ay sık uyutacağınız için büyük çoğunlukla çocuğunuza yine vaktiniz kalacak kardeş temasını yapmayı ihmal etmeyin bu pozitif açıdan güzel birşey ben sadece yalnız bir yere giderken zorlanıyorudm ikisiyle bir hatta yaş aralıkları küçük diye ikiz bebek arabası almayı bile düşündüm çünkü çoğu zaman eşim izin alamıyordu hastaneye dışarıya falan tek gitmem gerekince büyük oğlan 2 yaşındaydı çok elini verip yanımda yürütemezdin küçüğü arabaya koyardım benim tek zorluğum bu oldu zamanla oda yoluna girmişti çok şükür ekstra sormak istediğiniz varsa yardımcı olmaya çalışırım sağlıkla büyütün🌸