Mavilisa Hanımlar bat. bugün, ayin 19. Ve 20 gunu ovulasyonda pik gördüm, 21.günüde çatladı. Ben sadece 19.ve 20. gunleri degerlendirebildim. İki gün önce erken gebelik testi yaptim birsey çıkmadı, geç döllenme söz konusu olabilir mi?
Kamilecakir16 Mavilisa Mavilisa 21.günü çatladı ise sizin bugün yani ayın 3 de test yapsanız bile çok çok ince bir çizgi halinde belirliyor test için erken davranmışsınız kan verirseniz net belli olur
Kamilecakir16 Mavilisa çatlamadan sonra 14 gün saymanız gerekiyor eğer 14.gün sonunda gebelik yoksa mutlaka adet görürsünüz evde yapılan idrar testinde ya belli olmaz yada çok silik bir şekilde çıkabilir
Mavilisa Kamilecakir16 21 inde catlama gördüm, o zaman adet günüm 14. Gün salı ya denk geliyor, biraz daha bekleyim o zaman belki adet olurum.
Mavilisa Kanatsiz_1_melek mümkünse siz benim postuma cevap yazmayın, müthiş negatif bir enerjiniz var :)
Kamilecakir16 Mavilisa güzel düşünün güzel olsun belki adet olmıcaksınız bebiş gelcek inşallah hayırlısıyla🤲🏼🌸
Mavilisa Kamilecakir16 yok hayır 1er yas aralikli 9,8 yaslarinda 2 kızım var. Daha önce hiç planlı gebeligim olmamısti.Ikiside sürpriz olmuştu 😊 Kanatsiz melek mıdır nedir sürekli herkese negatif enerjili şeyler yazıyor, normalde cevap vermem fakat böyle insanlara tahammül edemiyorum, engelledim kendisini belki yazışmaları görmüşsünüzdür.
Mavilisa Kamilecakir16 hayalimde 3 çocuk vardı, 2 senedir arada deniyoruz , kadın-erkek ureme anatomisini öğrendim resmen şu iki yılda 😅
Kamilecakir16 Mavilisa 🤣🤣 bilirim benimde ilk kızım 4sene sonra tedaviyle oldu arkasına 2.kızım kendiliğinden oldu şimdi 3.süpriz bebeğe hamileyim inşallah 3.lerimiz hayırlısıyla erkek olur insan olmayani istiyor 🫶🌸
Mavilisa Kamilecakir16 beni anlayan bir anne ☺️Rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsin inşallah. 🌸 ne kadarlik oldunuz, daha yeni galiba, cinsiyet belli olmadigina gore 😊
Kamilecakir16 Mavilisa evet yani düzensiz adetim olduğu için zaten 7gaftalıkdı öğrendiğimde suan 9haftalığım 🤲🏼rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah sağlıklı hayatı birde erkek evladımız olur🤲🏼planlı bir gebelik değildi baya sağlam süpriz oldu çünkü büyük kuzum 3 ufak kuzum 2yasında daha 🥲
Kamilecakir16 Mavilisa henüz hamile değil iseniz kan yenileme tarihine göre hareket edin belki erkek olma şansı yüksek olur tabi herşey Allah’dan 🌸
Mavilisa Kamilecakir16 yaa baya küçüklermis ama olsun daha güzel, yaş araliklarin fazla açılmaması güzel bence. İnşallah Rabbım gönlünüze göre versin.🌸