Marshmellom Uygulama da adete 1 gun Gösteriyor.bugun test yaptım hayalet çizgi bile yoktu.erken değil dimi.normalde olsa biliyorum çok silikte olsa çıkardı.
HelloooMomy Marshmellom maalesef negatif 😔 Umarım çift çizgiyi gelecek ay görürsün 🙏🏻❤️ bu arada testin markası ne? Farklı geldi bana
Marshmellom Kanatsiz_1_melek evet bende aynısını düşündüm.olsa en ufak bir gölge bile olurdu.hatta biraz önce kuruma çizgisi var mi diye baktım.o bile yoktu 😐
Marshmellom Pitircikkus kesinlikle katılıyorum varsa kendin halisulasyon ile de olsa bi çizgi görüyorsun😁 .yoksa da benim gibi kuruma dahi çıkmıyor.dun tekrar test yaptım.yine çıkmadı.qma adet de olmadim😬
Minikkelebegim13 Pitircikkus bende de hiç çıkmadı net tek çizgi kaç gün geçerse geçsin bizimkiler kurumuyor heralde😂
Pitircikkus Marshmellom aynen benımde belırtılerım vardı bugun yaptım kac saat beklettım su kuruma cızgısı bıde bende cıksın dıye yok bembeyaz kaldı
Pitircikkus Minikkelebegim13 herhalde kurumuyor 😂😂 neyse bızde ıkıncı cızgıyı kurumayanından en yakın zamanda görürüz ınsallah
Minikkelebegim13 Marshmellom geç döllenme değilse test yapsan çıkmaz mı acaba canım test yaptın mı? Benimde bat dündü henüz bişey yok test yapmayı düşünüyorum