Yes_mom0 Anneoluyorumm00 ay walla mi dersin 😂çok sevindim buna ben şimdi ama walla bak birazda olsa umutlarla insan ayakta kalır bu da bana en güzel umut oldu çok teşekkür ederim cnm benim sende hayırlısiyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ♥️
Anneoluyorumm00 Yes_mom0 rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşALLAH 🤲 âmin canım çok teşekkür ederim ❤️ ben hiç inanmıyordum tabi böyle şeylere 😂 sonra başıma geldi bizzat oyuzden artık inanıyorum sende inan canım inşallah onun belirtisi 😊❤️
cutecik Yes_mom0 bence al cnm düzenlidir adetim ama bende ikinci gebeliğimi bunlar sayesinde rahat kaldım pik gününe değerlendirdim en önemli günleri belirliyo bence
cutecik Ezelaleyna var canm satılıyo ama eczanelerde daha azlı paketler oluyo ona göre 2 paket alabilirsn
Semrat Kızlar şimdi çıktım doktordan önce bi aletle rahim ağzına bakalim temizmi dedi baktı temiz dedi sonra alttan ultrason aletyle alttan bakti kanaman başlamış iyi dedi yunurtlaiklra baktı gayet güzel.iyi calsyr dedi 2 tarfta iyi dedi kistte gözükmüyor dedi tsh dan dolayı gecikmiş büyük ihtimalle dedi hormon testi istemdydi bende yaptrsakmi dedim oda istersen yapalim dedi prolaktin flan ckincda olablr stres yaptysan stres yapa dedi ama illa bakalim demedi hrmna tabi özel bide 2 bin tl sadece hormon testi bende bu ayda bekleylm bi kaç ay devam ederse böyle yaptrrm dedim oda 3 4 ay deneyin bebeği olmazsa ilaçla tadavi bakariz dedi bir tane vitamin icerikli bir folik asit yazdı sadece adı gebyfoll diye
Yes_mom0 Anneoluyorumm00 @Semrat TSH: referans aralığı 0,66-3,4 değer 4,26 FSH: değer 5,88 LH: 3,89 ESTRADİOL:23,07 PROLAKTİN :12,01 DEGERLERİM NASİL VEYA Bİ SIKINTI VARMİDİR SİZCE LÜTFEN YARDIM EDİN 🥺
Semrat Yes_mom0 canım sendede adet gecikmesi olmuştu demi tsh yüksek çıkmış benimde ilk hafta geckmde baktrmstm 6 günü 3.9 idi geçen hafta baktrdim adet olamamstm 14 gün geckmde ise 5 cıktı doktor büyük ihtimalle ondan geciktgni söyledi çünkü yumurtlmyi enelliyormus ben 50 mg troid ilaci kullanyrdum 75 e çıkardı düzenli kullanmmami söyledi eğer hamile kalirsamda dozu yukseltlcekms çünkü hamileikte 2.5 ve altında olması gerekiyor ben ilk hamilelgmdde oncesndde sonrsndda hamile kailncda kullandm önemli engel olablyr prolaktin flan çok iyi ckms digerleri kaç degerlerde olması gerek bilmyrm canım ama troid için dahiliye yada endokrin uzamninin doz ayarlamsi gerekiyor yada direk kadim doğum doktrda ayarlıyor ilaç kullanman lazım troid için büyük ihtimalle
myangelson Yes_mom0 Anneoluyorumm00 çok bir bilgim yok canım ama tsh yüksek referans araligi dışında gözüküyor ötekiler normal sanki çünkü benim daha yuksekleri çıkmıştı normal demişti doktor ama tsh burada belirtilen referans aralığına göre fazla gözüküyor dediğim gibi.