Kamilecakir16 Kanatsiz_1_melek ya öyle demeyin bi bakin mutlaka şifanın nerden geleceği belli olmaz banada menopoz başlangıcı tüp bebekle bile zor diyolardı suan 3.kendiliğinden oluşan hamileliğim var
Asena96 Melekprenses ilki dis gebelikti sezeryanla sol tupum alindi diger 2 si kimyasal kendiliginden dustu kanama yoluyla suan 10 haftalik hamileyim cok sukur zor sureclerdi yani
Kamilecakir16 Bbk88 evet bir kaç kere kimyasal geçirdim kanda değer görüp bi kaç gün snra adet oldum yada değer düşmeye başladı adetimi bekledim gibi
Mercan_35 elvangnc Benim beta değerim normal artarken keseyi görmek için beklerken artış durdu.Doktor kimyasal dedi ve öylede oldu. Yani düzensiz artan ve/veya sabit kalan beta kimyasal işareti. Dış gebelikten ayıran konu ise bir anda şiddetli ağrı olmuyor.
Mercan_35 Kanatsiz_1_melek demeyin öyle..48 yaş! Menepoza girdim sanıyor korunmuyor doğal yoldan hamile kalıp sağlıkla minnoşunu kucağına aldı bir tanıdığım👶🏼👍🏼
Hulyab elvangnc degerler devammi dusuyor birde azar azar kanama oluyo devamli bir ay surmustu kanamam
Kamilecakir16 Mercan_35 ilk kızımda çok ileri derece pcos vardı yumurta rezervi çok diplerde normal yolla hamile kalmam imkansızdı 3ay 3kutu kullandım ben 5-6ayda bir adet görüyordum o zamanlar yaşımı 23 dü snra kullanırken adetim düzene girdi macundan dolayı kiloda verdim 10kg kadar 3ayda aslında benim niyet tüp bebekti ona hazırlanıyordum o ay dr tedavi başlangıcı olarka gidicekdim hamile kalmştım 2.kızımda da macun kullandım yine öyle gebe kaldım neyse aradan 2sene geçti ben adet olurken şiddetli krın ağrısından dr gidiyorum 2tane büyük kistim varmış işte ameliyat falan dedi dedim bir ay kullanayayım macunu snra kontrole giderim diye ama 3.bebeğe kötülükten hamle kaldım evet kontörle gittiğimde kistin biri yok ama bitane bebekle büyüyen bi kist var kontrol altındayım suan.. nerden bulma konusuna gelince instagramdan clifebitkisel macun yazın az takipçisi var suan çnkü büyük sayfaları kapandı ordan İnternet satış sitesi üzerinden kapıda ödemeli alabliyorsunuz yinede sayfaya yorumlara bakın
Sadiye4774 elvangnc Ben de kimyasal gebelikten yaklaşık dokuz ay önce 23 haftalık bebeğini kaybettim. Benim için bir umuttu ama kimyasal gebelikmis. Rabbim sana ve isteyen herkese bu hissi tattırsin inşaallah
Kamilecakir16 Sadiye4774 23haftalık bebek kimyasal gebelik değildir başka sorun vardır bence kimyasal gebelik daha ilk haftalarda düşükle sonuçlanıyor zaten🥲yinede çok geçmiş olsun rabbm em koşa sürede sağlıklı gebelik nasip edip kucağında aldırsın 🤲🏼
Sadiye4774 elvangnc evet bir ay adet gördüm sonra hamile kaldım sağlıkla da dogdu şükür 😊 doktorlar kimyasaldan sonra korunun demiyorlar. Biraz internetten araştırdım kimyasal gebelik sonrası hamile kalma ihtimali ilk üç ay daha çok artiyor diye okumuştum
prensesyolu625 elvangnc testte silik çizgi sonrası kandaki değerin iki güne bir iki katı artmaması 10 15 güne de adet olmamdi geçen yıl yasadim
Sadiye4774 Kamilecakir16 23 haftalık bebeğimi kaybettikten 9 ay sonra kimyasal gebelik geçirdim demişim. Onu da 8-9 haftalıkken kaybettim.
Sadiye4774 Kamilecakir16 teşekkür ederim 3 yasinda bir kızım 35 haftalık da gebeliğim Var şu an. Rabbim isteyen herkese nasip etsin😊
Cambardak__ Betam 236ya kadar yükseldi sonrasında normal adet kanaması gibi kanama yaşadım 3 yıldır bekliyorum 🙁
Sadiye4774 Cambardak__ İbrahim Saraçoğlunun soğan kürü ,incir kürü falan var YouTube’dan bakın deneyin. Deneyip fayda gören çok insan oluyor inşaallah siz de görürsünüz
Elaarslan Mutlaka tüm değerlerine baktır. Ben 3 kez kimyasal geçirdim kanda pıhtılaşma olduğunu öğrendim çok şükür tam 12 haftaligiz şuan sağlıklı ilerliyor kan sulandirici iğne,hap progesteron felan kullaniyorum. Mutlaka baktırın bunlara zaman kaynetmeyin…
Elaarslan Cambardak__ evet dahiliyeye git doktorum istedi de gebe kalmak istiyorum pihtilasma var mi diye felan konus yardimci oluyorlar sonuc bir hafta sonra cikiyor . Benim doktorum sagolsun buldu sorunumu kadın doğum yönlendirdi
elvangnc Kizlar degerm 28e dusmus kimyasal doktorum ardindan saglikli gebelik olr dedide nekadar dogru baklim
Cankuss35 elvangnc sağlıksız bir gebelik olduğu için vücut dışarı atacak onu . Normal olup sonradan düşük yapman daha çok üzerdi seni O yüzden yeniden başla. Eşine keçiboynuzu pekmezi ver sabah akşam . Sende folik asite başla yumurta kaliteni artıran şeyler internetten bakabilirsin. Eşine de sperm artıcırıcı şeyler faydasını görürsün . Sağlıklı olması en önemlisi hamile kalmak tek başına yetmiyor