Nalinnn14 elvangnc beta hcg değeri 48 saatte 2 katına çıkması lazım bide aynı hastanede vermelisin Benim ilk beta 116 2 gün sonra 204 5 gün sonra 400 olmuştu daha sonra iki günde bir tekrarladığım halde beta çok az arttı sonra da düşmeye başladı sonra kanamam başlamıştı zaten yani düzensiz bi artış söz konusu ama yine de doktor kontrolünde olmanız lazım dış gebelik den de şüphelenebiliyo doktorlar
edaozkyyy elvangnc adetim 2 gün gecikince çok çok silik çıkmıştı testte daha betam 40 arından 24-22’ye düşmüştü sonra kanamam başlamıştı zaten eylülde oldu benimde
Sadiye4774 elvangnc Ben iki gün arayla test yaptım çizgide koyulaşma oluyordu kan da verdim iki defa iki gün arayla iyi artmıştı. Sonra yedi hafta birkaç günlük olduğunda bir heyecanla kalp atışını duymaya gittiğimde doktor keseyi bile göremedi çok şaşırdı kandan baktılar beta 1000 lerin üzerindeydi. Bir hafta daha bekleyelim iki güne bir kan ver dedi. Yükseliyordu ama çok az yükseliyordu kese görünmüyordu. Doktor alttan baktığında goruyordu sağlıksız gebelik dedi gün verdi gel kürtaj yapalım diye. Ozeldeki doktorum kürtaja gerek olmadığını kendi kendine gideceğini söyledi Akşamında kanamam oldu ve bebek kendiliğinden düştü. yani aslinda bir bebek olusuyor ama sağlıksız olduğu için gelismiyor. bir kere adet gördüm sonra tekrar hamile kaldım. Kızım şu an üç yaşında 35 haftalık da hamileyim. Rabbim sizlere de nasip etsin doğru zamanda. İki güne bir kan verip baktırın yükseliyor mu diye. Kusura bakmayın çok uzun oldu 🙈
2prensesannesiiii elvangnc o zamanlar gebelik düşündüğümüz için test yaptım pozitif çıktı sonra beta takibi yaptım 2 kat artmıyordu az az artıyordu zaten kimyasallarım hiç 50 yi geçmedi 50 den düşerdi sonra kanamam başlardı adet yolu ile atardım 2 kez yaşadım
elvangnc Bide tekrar kan verince aksam sivi tuketmm cok olmstu kandaki hcg yi sanmyorum etkledgi ide yinede farklilik gosterirmi?
elvangnc Bemm cuma regle ikigun vardi silik gorunce kaset tesstte cokcok silikti 27 kusur ckti aksam ustu yapmistim Bugunde 11 de yaptm sabah dayanamyp 42.92 cikti sinirda oldgu icin aksm yemek yiyip dayanmayip 6da yjne verdim 42.1 Cok mutsuzum kizlar
YesimAykut elvangnc canım hemen mutsuz olma bence artışın iyi sen 2 gün sonra tekrar kan ver aynı saatlerde ama, inşallah hersey güzel olur🙏 çok su içme kan vereceğin zaman canım etkiler mi bilmiyorum ama muhtemelen o etkilemiş sonucu, hayırlısı olsun
Cinarsaitinannesi elvangnc kanlari ayni hastane de mi verdin canım bu arada yediğin içtiğini hcg yi etkilemez ben hep akşam verdim kanlarımı
elvangnc YesimAykut insallah canm cok sagol ayni gun ocinde azda olsa dusunce umudu yitirdm doktprumda sali tekrar ver yazms smdi
elvangnc Cinarsaitinannesi ayni hastane canim 11de verdigm 42.9 dan nasil 42.1 dusuyo boyle yavasta dusermi
Cinarsaitinannesi elvangnc ben ilk verdiğimde 5.6 çıktı 2 gün sonra 19 2 gün sonra 26.7 çıktı sonra kanamam başladı ve 2 gunde 6.7 ye düştü beta eğer seninde kimyasal ise kanama olmadığı icin yavas düşüyordur hakkında hayırlısı olsun
YesimAykut elvangnc canım progestan kullanmış mıydın belki rahmi kalınlaştırır yardımcı olur bi doktoruna sor istersen, ben çatlatma iğnesi yaptım 2 gün sonra progestan başladım şuan hamile miyim bilmiyorum bat 13 ama progestan kullanıyorum luteal faz desteği diye geçiyor bir bak istersen bir de doktoruna danış belki daha çok tutunur bebeğin🤗🙏
Cinarsaitinannesi elvangnc benim regl 8 gun geçmişti 5.6 yi ogrendigimizde sağlıklı gebeliklerimi adetten 5 gun once ogrendim
YesimAykut elvangnc ben vajinal koyuyorum canım daha iyi oluyor ama bence doktoruna danış bilemedim şimdi
Cigdems elvangnc kimyasal gebelikse düzensiz artış varsa Progestan içsenizde fayda etmez. Ben 2 kere yaşadım. Hiçbirinde 2 katına çıkmadı değerim çok az artışlar oldu. Adetim 10 gün gecikti bu arada sürekli kam verdim. 11. Gün iyice değerim düşmüştü 11 e. 12. Gün adet oldum. Bu süreçte kan sulandırıcı kullan rahat atlatırsın demişti doktorum. Bence progestana başlamayın değer düşüyorsa çünkü tutunmaması lazım zaten düşürmeniz gerek kimyasalsa
Anonimanonim Ben 8 değer ile öğrenmiştim planlı gebelikti iki gün sonra 24 olmustu daha da kan vermemiştim bir kaç gün geçti evde test yapayım net iki çizgiyi göreyim dedm daha belirsiz silik çıkmıştı o an anlamıstım birşeylerin ters gittiğini ve ertesi sabah kanama baslamıstı doktor pruluton depot vurdu değer 3.99 olmus bile o iğneden sonra kendme gelemedm ayın 14 ünde 14 kasımda basladı kanama 6 gün sürdü bitti kahverengi akıntı devam ediyor gynflor verdi kesmedi üstüne üstük bu sabah kanama oldu sonra açık kahverengiye döndü devam ediyor
Anonimanonim Anonimanonim kırk yılın başı hamile kaldım kimyasala döndü yetmedi toparlanamadım gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum 🫣
elvangnc Anonimanonim benmde alti aylik benegimm kalbi durdu karnimda gecen sene kasim ayinda normal dogumla aldilar benden sevindm 6aralikta karnm bos olmcak diye kismet