Seyda9618 Merhaba hareketleri hissediyorum ama bazen hareket etmiyor panik oluyorum birde kafası ayağı nerde bilmiyorum anlayamıyorum elleri bile hissedilirmiş ama Şuan bunları tam bilemiyorum
naneliseker_ Seyda9618 32 yim ben bile kol ayak normalde de zor hissedilir. Hareket de o haftalar bende de düzensiz oldu bir aktif, bir durgun korkmayın:)
Elifdddd Seyda9618 bende 28 haftalığım cok hareketliydi bugün hareketleri o kadar yok demekki oluyor böyle arada
gokyuzununogrencisii Seyda9618 valla benimde 27 .haftadan itibaren böyleydii hep suan28 im , çok az hissediyorum oda gece uzanırken kasıklarda kıpırtı şeklinde o kadar
Elifdddd Seyda9618 anlamadım ki kümi diyor ki 10 hareket gibi diyor 3 saatte bi anlamadım gitti😅🤦♀️🤦♀️
Brcu1989 Evet kızlar benimde bebeğim bazen çok hareketli geceleri özellikle ya da yürürken de öyle ama bazen gün boyu hatta 24 saat sadece ufak ufak hareketleri dışında çok durgun, sizlerde de durum böyle mi?
Seyda9618 Brcu1989 hepimizin benzer durumlar olmuş ama emin olamıyorsan doktora görün ama bekle biraz onu dinleyecek şekilde birşey yapmadan beklemek gerekiyor bazen o zaman da hissedip oynuyorlar gibi geliyor bana
Seyda9618 gokyuzununogrencisii demek ki çoğumuz benzer dönemlerde benzer şekilde hareketlerle ilgili durumu yaşıyoruz
minik-02 Seyda9618 28 haftalık olduk bizde bugün benimki de çok hareketli artık ağrı derecesine geliyor hareket halinde uyurken her türlü durmuyor oğlum ama bende ayağı başı kolu nerde bilmiyorum bazen sadece çok baskı yapıyor o zaman anlıyorum yoksa bilmiyorum
Mlk2304_ Seyda9618 bende 28+2 oldum bazen hareketli , bazen hareketsiz valla ne zaman düzene girecek anlamadım çözemedim insanı tedirgin ediyor açıkcası korkuyorum bir şey mi oldu diye😁 arada hıçkırık tutuyor sonra hareketleniyor 😁
Seyda9618 Mlk2304_ sanırım bizim rahat olduğumuz zaman daha çok hareket ediyorlar hareketi yavaş olduğu zamanları gözden geçirince genelde yoğun olduğum iş yaptığım zamanlar hareket etmiyor