Mayisss Doğum yaparken afedersiniz çok ıkınırsam büyük tuvaletim gelir diye yemek yemeye korkuyorum artık son 2 haftam kaldı bebek için endişeleniyorum bı yandan da ne yapmam lazım fikir paylaşabilir misiniz bu konu hakkında ilk gebeliğim olduğu için hiçbir fikrim yok bu konuda
Derinnmom Mayisss ben daha doğurmadım ama ablam 3 doğumumda yaptım ebe temizledi banada sonradan söylediler dedi. Yani o an umrunda olmuyormuş pek ve gayet normalmiş 😂❤️
tugcesakzci Mayisss normal canım yapabilirsin bunun için oradakiler seni yargılamaz, bazen lavman yapabiliyorlarmış ama öyle okumuştum
Seniz6774 Mayisss bende son sancı geldiği an tuvaletim geldi ve zaten o an altım açıktı kaç cm açıklık var diye kontrol ediliyordu ebeler söyledim geldi diye onlarda yap yap hiç sorun değil dedi utanarak yaptım hasta bakıcı temizledi . Sonradan düşünüyorum da benim o duruma yapacak hicbirseyim yoktu ve gayet normal Bi durum bu korkmaya hiç gerek yok onlar zaten alışkanlık ve asla bisey demiyolar
Eyvz Bu gayet normal normal doğum anında dışkınız alabilir çıkabilir. Bu doktorlar için de normal . Orada ki görevli hemen siliyor . İnstagramda bir kadın doğum doktoru paylaşmıştı normal doğum anında yüzüne hastanın vajinasindan şu geliyor sadece gülüyor ve geçiyor.
Tatar59 Mayisss lavman yapıyorlar merak etmeyin öyle bişey yaşamanız imkansız çünkü lavmandan sonra bişey yiyip içmeniz yasak olacak içiniz bomboş bebek haricinde dışarı çıkacak bişey olmayacak 😅
Ece56 Mayisss insan çekiniyor gerçekten ama doğumda asıl sorun tuvalet yapmamak için ıkınmaya çekinirseniz oluyormuş. Öncesinde lavman yapan doktorlar da varmış sorabilirsiniz belki doktorunuza.
Kbrnrmrt Mayisss Yiyin için gücünüz olsun. Doğumda dışkı, idrar, kusma, gözyaşı gibi şeyleri tutarsanız doğum gerçekleşmez zorlaşır. Her şeyi salmak gerekiyor ve bu çok doğal. (Doktorumun tavsiyesidir)
Elfvli Mayisss ilk dogumumu normal yapmıştım. Zaten lavman yapıyorlar. Tabi hala yapıyorlar mı bilmiyorum. Ben 6 saat sancı çektim. Bu süreçte taniki idrar torbasi doldu. Onu da ebe gelip boşaltmışti. Böyle şeyleri düşünmeyin. Normal şeyler. Doğum sürecinde yaşanılan durumlar.
gokyuzununogrencisii Mayisss bu asla elinde olan bir durum değil canım, benimde ilk gebelikti idrar mi yaptım dersin kaka mı…🥴🙄 O an sadece dogurayim derdindesin ve onlar zaten hiçbir şekilde buna takılmıyor çünkü herkeste olabilen bir durum bu. Ben son ikinma aşamasında kakam geliyordu basbayağı onu tutuyormuşum meğerse ebe yap yap dedi bebek çıkacak 🤗 her anlamda aşırı zor doğum. Rabb’im kolaylığını versin inşallah hepimize ❤️
Sabina13 Mayisss orda utanilacak bir sey yok..zaten ordakilerde utanmana gerek yok diyr uyariyorlar…hemende aliyorlar…normal bir sey bu