asiyeisk Merhaba , Kayseride herşeyi bulabileceğimiz (bebek arabası , kıyafeti, anne bebek vs ) mağaza önerinizi alabilirmiyim
Yassey asiyeisk minimoda ve botti var her bütçeye hitap ediyor bende çok araştırdım burda buldum her şeyi
Tubissyy Yassey Minimoda uygulaması var bende de fiyat farkı varmıdır acaba mağzasıyla diğer dediğiniz yeri de inceleyeyim sonra da gider bakarım teşekkür ederim ❤️
Yassey Tubissyy mağazaya özel indirim oluyor beşiklerde arabalarda falan çoğu üründe indirim yapıyorlar
Yassey asiyeisk evet çok fazla ben bottiden aldım bebek arabasını ora biraz daha uygun zaten 5 bin den aşağı bebek arabası yok doğru düzgün 5 binden başlıyor böyle ortalama sağlamlıktaki arabalar gezmediğim yer kalmadı😂
asiyeisk Bsrdmrblk22 ayyy inanın çok sevindim hiç buraları bilmiyordum 😊istediğim gibi bebek arabası falan bulamayacağım diye çok üzülüyordum
Bsrdmrblk22 asiyeisk ben 3.500 gibi bir fiyata almıştım 4-5 ay önce falan babycare travel sistem çok uygundu sizde istediğiniz ürünleri bulursunuz umarım 🥰 Instagramda sayfaları falan da var bakabilirsiniz
Yassey asiyeisk duux travel sistem aldım bütçemize uygun ve sağlam geldi bana ben çok beğendim ama alırken internet fiyatına bak mutlaka bazen trendyolda falan daha uygun oluyor aynı model 🤣