Samiree Kbrnrkl ay 32 haftadan bu yana tam olarak oyleyim. Neremi tutayim bilemiyorum artik. 36 haftada rahim agzi kisaligi cikti yatak pozisyonu soyledi doktorum. Acikligim yoktu,yarin 37 hafta oluyoruz yine kontrolum var nst giricem bakalim noluyor
Nursah2 Kbrnrkl sacıyı nasıl ayırt ediyorsunuz ya elim ve kasıklarımda ağrı var benimde ama anlayamıyorum normal mi
himne_ 1s1e1d1a_ ben de 1 cmdeyim salı gününden beri🥹 yarın tekrar kontrol var bugün adet sancısı gibi ağrım oldu çok fazla bakalım yarın ne dicek bi gelişme olmazsa perşembeye kadar bekleriz gelmezse suni sancıyla başlatırız doğumu dedi doktorum
Kbrnrkl eminebzkrtt acikligim mi var ki acaba ya 32 haftalıkken olmuştu tekrar acile gittim bakıldı normal olduğunu söyledi bisey yok dedi ama nst sancim çıkmıştı düzensiz
Kbrnrkl himne_ hayırlısıyla inşallah sağlıkla gelsin. Bi şekilde ağrıyı yaşıyoruz ama 34+4 olunca tedbir amaclı düşünüyorum napsam gitsemmi diye ama düzensiz olunca vazgeçiyorum gitmekten
Samiree Kbrnrkl agir seyler kaldirmayin,ayakta cok kalmayin,cinsel iliskide bulunmayin, bol bol uzanip dinlenin az kalmis zaten sizinde
himne_ Kbrnrkl hımm sizin haftanız erkenmiş bence doktorunuza söyleyin bu durumu belki açıklık falan vardır ben 40.haftadayım
Kbrnrkl Nursah2 düzensiz sancılar bunlar 10 dakika ya bi düşünce o zmn gerçek sancı oluyor. Ama bu ağrılar olunca da acaba açıklık vs biseyler mi var diye merak ediyoruz ama
Samiree Kbrnrkl evet az kaldi. Sizin soylediginiz sancilar ve s bende de oluyordu insan bi tedirgin oluyor tabi ama dikkat etmek gerek. Sancidan cok bebeyin haraketlerine dikkat edin azalma varmi diye. Varsa direk doktora gidin
Kbrnrkl Samiree hareketli bi bebek evet ama genelde yatınca daha çok gün boyu ayakta olunca çok nadir hissederim. Daha yeni uzandım ama şimdilik bi hareketi yok