Alyamomm 10 Kasım’da test verdim 1 aya çıkar dediler sormayı unuttum e nabiza düşer mi acaba yoksa hastaneden mi almaliyim barkodun resmini çekmiştim bu arada
Bebekkkk Alyamomm benim 2 ayı buldu çıkması e nabızdan gözükmedi genetik bölümüne gittik öylelikle verdiler sonuçları
Cigdems Alyamomm merhaba, hayır genetik testleri düşmüyor enabza hastaneden gidip kendinizin alması gerek. Benim test sonucum 2,5 ayda çıkmıştı.
Pitircikkus Alyamomm e nabıza duşmüyor bıze doktor mesaj gelecek telefonunuza o zaman kendınız gelıp oyle bılgı alabılırsınız dedı bende 6 kasımda verdım ınsallah bı an once hayırlı haberlerle cıkar sonucumuz
Ebruebos Merhaba. E nabıza düşmüyor. Genetik bölümünü arayıp sorabilirsiniz sonucu. Benim 1 buçuk ayda çıktı üniversite hastanesinde
Yasemen790 2 ay sonra telefonuma msj gelmisti hastaneye gidip aldik sonuclari. Numaraniz guncelse eger msj gelir.
Pitircikkus Heycanlianne_41 evet cıktı pıhtılasma falan yokmus esımde de bı sıkıntı cıkmadı ama doktor yıne de hamıle kaldıktan sonra kan sulandırıcı kullan dedı bakalım bugun regl günüm olmazsam test yapcagım
Heycanlianne_41 Pitircikkus gönlünüze göre olur inşallah şükür en azından kötü birşey çıkmamış sevindim sizin adınıza☺️ benimde hala test sonucum çıkmadı bekliyorum siz ne kadar beklediniz sonucu
Pitircikkus Heycanlianne_41 45 gune falan cıktı kasımın 6 sında vermıstım 14 aralıkta cıktı sız hastaneyı arayıp bı sorabılırsınız kac gun oldu verelı
Heycanlianne_41 53 gün oldu benimde arıyordumda çıktığı zaman mesaj gelecek aramayın diyolar çok gıcıklar yaa biz size 2-3 aya çıkacak demiştik zaten bekleyin diyolar