battaniyemkareli haftadayım, son kontrolde dr enfeksiyon için bu fitili verdi. dün akşam uyguladım ama bugün sürekli kaşıntım oldu. kullanan herkes böyle mi oldu?
MorKelebek54 battaniyemkareli gyno max diye bi ilac kullanmisit ayni markanin yesil akitmim oldugu icin verdi doktorum ama 2 sefer kullandim o ilacladan hic oyle kasintim olmadi zaten gece yatmadan atiyodum fitili sbah tucalete gidixne akip gidiyodu zaten. Cok kasinti yapiuosa doktoruna sor oyle kullan yan etki yapar belki sor mutlaka kuzum
Mcz-01 battaniyemkareli merhabalar bende kullandım enfeskyon vardı ve sarı akıntım o yzden.. ama kaşıntım ve yanma yoktu bu fitili kullandıktan snra kaşıntı ve yanma başladı 😞😞😞 siz ne kullandnz kaşıntı için şuan acaip kaşınıyor halbukı fitil öncesi kaşıntım yoktu
battaniyemkareli Pamuk bana alerjimi yaptı acaba anlamadımki😭 çok kötü kaşınıyorum🥺 ve iç kısım kızarmış sizinde öyle mi
Pamuk battaniyemkareli Hayir 2 aydır kullanıyorum ama dediğiniz gibi bir durum yaşamadım.Acaba doktor ile mi gorusseniz yan etki yapmış olabilir.
battaniyemkareli MorKelebek54 çok teşekkür ederim🥺🙏🏻 sanırım bende alerji yaptı, insallah bebek etkilenmez🥺
MorKelebek54 battaniyemkareli sanmiuorum kuzum cunku fitili attigimiz yer ile bebegin arasında cok yer var yani benegi zaten kese koruyo rahimde o yuzden sorun olmaz umarim ama emin olmak icin yine sor doktora en azindan icin rahatlasin
battaniyemkareli Ceviz6550 bende kesin alerji oldu o zaman. akıntım şuan için yok ama acaip kaşıntım var 🥺🥺🥺
tugbakguns battaniyemkareli bana da daha önceden aynı sebeple vermişti bende de çok kaşıntı yaptı aradan baya zaman geçti şimdi 31 haftalığım yine kaşıntım olunca kullan dedi bu gece attım yine çok fena kaşıntı yaptı bende. Aynı sizinki gibi oldu pişman oldum kullandığıma çok fena yakıyor kaşınıyor
battaniyemkareli tugbakguns dün o kadar kötü oldumki, tekrar doktora yazdım ilacı değiştirdi. krem verdi… ama hala kızarıklık var hafif kaşıntı devam ediyor… bi bizde böyle oldu sanırım deliricek gibi oldum
tugbakguns battaniyemkareli ben gece yıkadım orayı çok akıntı oldu. Kaç kere çamaşır değiştirdim. Travazol sürdüm rahatladı biraz
battaniyemkareli Mcz-01 bende öyle oldum ne yatabildim ne oturabildim Allahım cok kötüydü. doktora sordum bana zalain krem yazdı, kaşıntının tamamen gecmesi 1 haftayı buldu🥺 Allah yardımcınız olsun