Merhaba ben 37+6’ım cuma günü doktora gittim bende birşey yokken Nst sancı çıktı. Doktor boş serum taktırdı. Sonra serum bitince hemşire lavaboya git dedi. Doktor eğer 2.nst de sancı çıkarsa bugün alacağım dedi. Yatışım yapıldı. Eğer boş serumdan sonra Nst de çıkmazsa o zaman yalancı sancı dedi. İlk Nst 80’e kadar çıkmış. 2.nst de 0,1,2 hep çıktı. Hemşire sen susuz kalmışsın. Birkaç gün uzan ve bol su iç dedi. Doktor yalancı sancı dedi. Hastaneden taburcu oldum. Tahlilde yapmıştı. Tahlillerinde iyi dedi. Benim detaylı ultrasonda tansiyon çıkmıştı ama bende yoktu. Bebekle aramızdaki bağda tansiyon çıkmıştı. 1.5 ay coraspirin kullandım doktor ne olur ne olmaz dedi. Tansiyonun iyiyse, suyun iyiyse, Nst de dopplerinde de skntı olmazsa tutabildiğim kadar tutacağım dedi. Bebeğin karın yapısı 1 haftadan 2’ye, 2’den 3’e çıkmıştı. Doktor eğer erken olursa sorun olursa daha fazla anne karnında tutmayız hastane ortamında bakarız dedi. Ama sorun olmazsa 2.500 kilo üstü olursa tutabildim kadar tutacağım dedi. Salı günü kontrole çağırdı. Salı günü 38+2 günlük olacağım. İnşallah nst de skntı çıkmazsa biraz daha kalır ve kilo alır. Doktor 2 hafta önce erken doğum riskin kalktı dedi. Cuma günü kontrolde 2.550 gramdı. 2 gündür 1 saat regl ağrısı gibi karın ağrım oluyor sonra geçiyor. Sizce normal mi? Ara ara geceleri de midem bulanıyor uyuyunca birkaç saat sonra mide bulantım geçiyor. Doktor birde bana protein ağırlıklı beslen dedi. Aranızda karın yapısı geriden gelen var mı? Ya da geriden gelip doğum yapan oldu mu arkadaşlar.