Okanbanu Merhaba kızlar bu perşembe Sezeryan oluyorum 38 haftalık oldduk Sezeryandan biraz korkuyorum sezeryanda nasıl oluyo beldenmi uyuşturuluyor Sezeryan olup yaşadıklarınızı anlatırmışsınız süreç nasıl geçti
esmerrmm Okanbanu belden uyusturmada var genel anestezide var , ben genel olmustum ilk gebelikte , amelyattan sonra seni uyandirip sonra odana goturuyorlar bebegin kontrolu bakimi ve yapildiktan sonra yanina getiriyorlar
_brcu88_ Okanbanu canım bende sezaryen oldum belden uyusturdular çok güzel geçti inşallah seninkide güzel geçer zaten belden iğneyi yapiyolar sonrası 20 dk falan sürüyor bebeğinin sesini duyuyorsun ve o an herşeyi unutuyorsun …belli bir süre sonra ilk yürüyüş için seni kaldırıyorlar dik durup karşıya bakmaya çalış ..sonrasında baş ağrısı olmaması için kahve icebilirsin ben içmemistim bir sıkıntı da yaşamadim çok şükür 🤲 bol bol yürüyüş yap ve bol bol su iç en güzel şekilde atlatirsin inşallah 🥰
Fdmgnr Okanbanu bende sezeryan oldum epidural yapmışlardı normal doğum olacaktı sonradan sezeryana döndük biraz panik oldum diye sakinleştirici yaptılar.uyumuşum😀 uyandıktan sonra ameliyathaneden çıktık odaya götürdüler giydirdiler zaten ozaman hiç bişey hissetmiyorsun bebisi getirdiler. Bigun sonra ilk ayağa kalkarken biraz zorlandım ilk günü atlattıktan sonra gerisi Allah’a şükür kolay
EbruBoluKaya 23 gün önce genel oldum sadece ilk kalkış zor sonrasında bol yürüyüş ve su ile toparlıyorsunuz
Yazmelegi_ Okanbanu ben genel oldum hemen toparladım tabi bu bünye ile alakalı odaya geldikten 1 saat sonra kendime geldim gerisi kalkış vs basitti
esmerrmm Okanbanu evet siz dogumdan once doktorunuzla görüşüp söyleyebilirsiniz , ben acil sezeryana alindim , bana belden yapicaz dediler , istemiyorum ben dayanamam dedim genel yaptilar dvlt hastnesi