Burcuuuuuu Haftadayız bebeğin suyunda azalma var. Başına gelip sonradan düzelen var mı? Çok telaştayım.
Cigdembakar Benimde 24. Haftada suyumn azaldğını öğrendm havuç suyu ve armut iyi geliyor dediler hepsini denedim 25. Haftada suda artş olmş dedi doktorum ama 26. Haftada erken doğum yaptm bebeğim küvezde şuan sık sık doktor kontrolüne gidin
Burcuuuuuu Cigdembakar ben de bundan çok korkuyorum, Rabbim şifa versin inşallahbebeğinize. Benim de doktorum bol istirahat ve armut dedi ama içim hiç rahat değil. On beş gün sonra çağırdı tekrar, on beş gün sonrasını nasıl beklerim bilmiyorum.
Yavrukusum Cigdembakar Allah yardımcın olsun insallah sağlıkla büyütün huzurla çıkın inşallah hastanede kaç kilo.dogdu acaba bebeginiz??
Cigdembakar Burcuuuuuu korkmayın inşallh düzelir karnınzda sertlşme feln olursa doktorunuza haber verin su azaldğnda kaslmalar başlıyormş bazen
PrensesiMira Cigdembakar canım konuşmuştuk seninle benim de suyum azdı doğum yapmışsın hayırla güzel günlerde büyüt inşallah. 😊 Nerden anladın nasıl başladı doğum bende çok korkuyorum.
Cigdembakar PrensesiMira hatrladım canm benm erkn dopum riskim oldğunu hep söylüyordu doktorum bebeğin suyunda artş olmştu ama muayneden 3 gün snra kasılmalarm başladı çok ağrılıydı gece acile gittk ve doğum başlıyor dediler suyumda geldi hastanede
Sinemhuma Benim de 16. Haftam suyum azalmış ama doktorum bişi demedi haftaya yine gel dddi . Ne yapmam lazım
PrensesiMira Cigdembakar sağlıkla büyüt inşallah canım hayırlısı ile bizde alırız inşallah kucaklarimiza 😍