Melike_4949 Nnoktaa İstanbul kartal Lütfi Kırdar şehir hastanesi canım doğuma daha var 36 haftalık hamileyim ne zaman gelirse minnoş 😅
Nnoktaa Melike_4949 küçükyalıdayım ben de. 😂 34. Haftamdayım zeynep kamil düşünüyorum. Önce ben sana refakatçi olayım sonra sen bana ol 😂😂😂
Nnoktaa Melike_4949 onu teklif ettim ben 😂 hatta doula falan tutuluyormuş parayla onu bile sordum. Ncık dediler yok mu arkadaşın dediler. Dedim var da öyle herkes olmuyor işte 😂 beni germeyecek becerikli çok konuşup başımı şişirmeyecek biri olmalı. Buluruz işşşalla bee :((((
Melike_4949 Nnoktaa inşallah canım benimde bir arkadaşıma söyledim çalışıyorum diyor e izin al dedim bakalım 😅😅 eltiler zaten ölsem bir bardak su vermezler bakalım ne olucak
Nnoktaa Melike_4949 benim eltim görümcem yok 😂 kız kardeşim yok. Bi abimin eşleri var. Onlarla da ben rahat edemem. Rahat edebileceğim bi arkadaşım var onun da hastane fobisi var 😂
gokcetugumm Normal doğumdan zaten yürüyerek çıkıyorsun bakabilirsin ben ilk kızımda eşim vardı ama nöbetten çıkmıştı uyudu ben de kaldırmadim kendim ilgilendim tek gibiydim☺️
Kaderrhamza Melike_4949 ne zaman doğumun canım nerde yapicaksin ben yeni doğum yaptım eğer toparlanirsam sana refakatçi olarak gelebilirim
Melike_4949 Kaderrhamza sağol canım Allah razı olsun annem gelicek artık mecbur idare edicez bir gün kalınıyormuş zaten ❤️❤️
Nnoktaa Melike_4949 sen tuzla ben küçükyalı birlikte gideriz işte 😂 benim sözüm var. Ben zeynep kamilde doğdum orada doğuracam diye. O yüzden değiştiremiyorum hastanemi 😂😂😂
Hnd_01 Melike_4949 normal doğum olursa dikişiniz az olursa refakatçi ye gerek yok zaten.bnm ilk kızımda bı adet dikişim vardı.annem bütün gece uyumuştu 😅 hiç ağrı sızı oturamama gibi bir durum olmamıştı.ama sezeryan olursa tek başınıza zor olabilir.
Melike_4949 Nnoktaa AA tesadüfe bak 😅😅 sağlıkla gelsinler inşallah kız annem gelecek ya işte idare ederim bir gün
Hnd_01 Melike_4949 perine masajı yap canim normal dusunuyorsan.oradaki kaslar esnedigi için doğum çok daha kolay oluyor,kesi atilmiyor.