16eda16 Leyla1993 ah iste catlatma ignesiz olsa bu sonuç şuan sevincim 10 katı olurdu ama yinede var gibi geliyor ya 😀
16eda16 PinkyJelly evet koyulasma var ama inan acil de ne yalan uydurucam yalan kalmadı bide nasıl vericem kan bilmiyorum 😀
16eda16 Pamuk canım benim ya ilaç gibi gelmiştir o kadar seneden sonra o çizgi sana ben 2 senede ne hale geldim 🙏 hahaah çok tatlısın ya inan şuan koşup vermek istiyorum biraz oram buram ağrıyor moduna gireyim koşayım bende 🥰
likesah 16eda16 ignenin 12. Gunu testim bu sekildeydi su an doguma gun sayiyorum. Tebrik ederim cok cok buyuk ihtimalle hamilesiniz
Pink- likesah merhabalar çatlatma iğnesi için nasıl bir süreç izlediniz biraz bilgi verebilir misiniz. Ne zaman doktora gittiniz. Doktorunuz mu önerdi bu iğneyi. Daha önce gitmiş oldugum doktorum ovulasyon testine bile karsıydı
16eda16 Pamuk ohoo burada gözümün içine bakıyor doğru mu söylüyorum yalan mı diye 😊 bugun olmayacak sanırım esim biraz rahatsız onsuz da gidemem ama halledicem sabredemiyorum😀
Dilekylmaz 16eda16 genelde 12 . Günde çıkıyor zaten bence hamilesin kan sonucunu bekliyor olacağım🙋🏻♀️