Yazmelegi_ Esra_4774 hamis değilim ama olsun Mercimek çorbası Patlıcan kebabı Pilav Salata Turşu Çay yanina yaptığım profiterol
miniskesi Esra_4774 tarhana çorbası, ıspanak, yoğurtlu makarna, tatlı olarak da kremalı havuçlu kek 🫶
Leyla1993 Esra_4774 hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden.kizimda hastalandı ona bakıyorum zaten hiç halim yok
Eylulpera Esra_4774 tarhana çorbası,şehriyeli pilav, bezelye yemeği salata, çayın yanına bisküvili pasta 🙂
asell13 Esra_4774 Zeytin yağlı fasulye Bulgur pilavı Turşu Ayva tatlısı Yarın oğlanın beslenmesi içinde simit poğaça yaptım daha naapiiim bacım 😅😅
Esra_4774 Melos066 dün aynı durumdaydim yapamadım bazen enerjik bazen yorgun halsiz idare edecez doğuma kadar 🥲
Melos066 Esra_4774 valla aynen öyle bugün hiç canım istemedi yapmayı halsizlik falan da vardı eşimde yapma dışardan yeriz dedi kaldı öyle
Esra_4774 Minikmucizelere fırında yaptığın levrek baligin tarifini yazabilir misin canım denemek istiyorum 🥰
ikibaloglanannesi Patates yemeği ve pirinç pilavı yaptım. Menüler artık 10 aylık oğluma uygun oluyor biz de 😍